Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

skargi i wnioski

(1/4) > >>

voodo:
Powinna byc tu jakas ksiega skarg i wnioskow!!!
gralem wczoraj jakies 2.5 h non stop i obserwowalem klienta o ksywce jelonek ktory co wznowienie to wali swojego w leb. kilka razy mnie tez zalatwil. za takie zachowanie ZAWSZE powinien byc ban! robi to z premedytacja. Obserwowalem go z bliska i o pomylce nie moxe byc mowy.

asn:
Spisz jego ID i nick godzine grania oraz wysli to do administratora, jak bedzie demko tez nikt sie nie pogniewa. (jest ich chyba z 10).

ale z ciebie strażnik teksasu....

Hadess:
kolego voodoo, jelonek to ja.graliśmy sobie w mapkę hell only Panzerfaust/bayonet a ty do wszystkich prułeś z karabinu psując nam zabawę(mimo że upominaliśmy cię z kolegą morn666 i Juchas żebyś nie strzelał).więc nie rozumiem twojego zdziwienia z dostania dwa czy trzy razy z panzera w łeb
pozdrawiam

BartBear_[PL]:
@ Hadess
Ja chyba też wtedy grałem, przynajmniej ksywki kojarzę na tej mapce, fakt że było "kilka" niezdyscyplinowanych osób, ale ta gra to była "na dniach" a popatrz na datę postu - 2 luty :D
VOODO ma/miał chyba pretensje do czegoś innego :)

A swoją drogą tutaj jesteś Hadess, w grze Jelonek a w avatarze to chyba kaczor Duffy (?) więc chyba niezła schizofrenia ;);)

Hadess:
tak czy siak w grze jestem jako jelonek, mam bana na asterze z customami a voodoo napierniczał z karabinu. byłby usprawiedliwiony gdyby był cudzoziemcem bo wiadomo że na przykład Gruzin może nie zrozumieć angielskiego a tym bardziej polskiego.
pozdrawiam
PS: ehh...chciałbym jeszcze raz zagrać tamtą partyjkę z palcenfaustami, aż łezka się w oku kręci

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version