Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

skargi i wnioski

<< < (3/4) > >>

PrezesOi:

--- Quote from: Hadess ---tak czy siak w grze jestem jako jelonek, mam bana na asterze z customami a voodoo napierniczał z karabinu. byłby usprawiedliwiony gdyby był cudzoziemcem bo wiadomo że na przykład Gruzin może nie zrozumieć angielskiego a tym bardziej polskiego.
--- End quote ---

Narzucanie zasad?! P***myliło was? Zbuduj sobie swoją piaskownice i tam narzucaj swoje zasady zabawy. Na publicznym serwerze możesz sie bawić wg ogólno rozumianych zasad ffa które zna zarówno twój koleś z podwórka jak i przypadkowy gracz z Korei.
Jak zobacze takich samorodnych "szeryfów" teamkillujacych na respie, rozdam parę permów. Z tego i innych tematów widać, że  ostatnio z RO zrobiła się niezła dziupla dla trolli.

Desperat:
Sorry :D :D  rzucę Oftopa   ale.... ten no... juz daaaawno jest po sweitach i siakoś mona by było ścąignąc te życzenia  świąteczne  :D :D:D

Alex:
To nie skarga tylko wniosek :). W jaki sposób mogę zmienić adres meilowy który podałem przy rejestracji?? Stary jest już nieaktualny. Jakby jakiś admin tego forum zadał sobie trud i zamienił stary adres na: 0077alex@gmail.com będę wdzięczny do grobowej deski :P :D:D

_KaszpiR_:

--- Quote ---Alex :
To nie skarga tylko wniosek :). W jaki sposób mogę zmienić adres meilowy który podałem przy rejestracji?? Stary jest już nieaktualny. Jakby jakiś admin tego forum zadał sobie trud i zamienił stary adres na: 0077alex@gmail.com będę wdzięczny do grobowej deski :P :D:D

--- End quote ---

zrobione

trawiator:
Dzisiaj dorzucę dodatek który pozwala  na zmiane maila.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version