Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Dlaczego nie moge wziac snajperki?

<< < (3/4) > >>

Alex:

--- Quote ---assasin :
Brat - nie mozesz grac tylko dla sniperki. W tej grze nie chodzi o to aby zabić 50 wrogów ale o to aby wygrać rundę i to jest pierwszorzędna sprawa.
Brat - widac ze malo wiesz o strzelaniu ta bronią.... po tym co piszesz wnioskuje ze mało w ta grę grałeś.... wiec po co ci snipa jeżeli nikogo nie ustrzelisz?

--- End quote ---

Assasin ma rację, mogłeś być mistrzem snajperki w cod 2 a w RO nie trafisz w nikogo, chyba, że przypadkiem. Tutaj jest zupełnie inna filozofia gry tą bronią. I są tutaj zupełnie inne zadania dla snajpera niż zdobywanie fragów jak w cod.

AC| AdRain:
jak chcesz grac bez punktów zapraszam na FR NEOGEN

z taką ideologią wruć do CoD2 pROsie

Wrona:
Snajper to rzeczywiście bardzo ważna postać na polu bitwy. Zdarzyło mi się kilkakrotnie wybiec zza osłony z zamiarem pokonania większej odległości na otwartym terenie mając za plecami pana Ostrego Strzelca, który zamiast osłaniać mnie i kolegów prowadził swoją własną wojnę na np. 800 m na wschód od naszego celu... Grałem wiele razy snajperem, ale to wciąż mnóstwo razy za mało. Być snajperem to wyzwanie i odpowiedzialność.

asn:

--- Quote ---Wrona :
 Być snajperem to wyzwanie i odpowiedzialność.

--- End quote ---

juz bez przesady :P

Diler:
Kolesiowi chodzilo oco innego a wy sie  zniego nabijacie. Brat, w RO na mapie moze byc bodajze 3-4 snajperów. Przypadkowa osoba nie ma co sie brac za ta bron poniewaz tu liczy sie obrona druzyny. W CoD2 jak juz napisales chodzi o pkt. I jak w cod2 byles dobry na snajpie to w RO nie ustrzelisz najgorszej lamy! W cod 2 mogles sobie kampic, tutaj natomiast nie za bardzo poniewaz cie wkoncu namierzą :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version