Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Dlaczego nie moge wziac snajperki?
BRAT_MIH:
Witam, szukalem i nie znalazlem. Problem mam taki, ze nie moge nigdy zlapac snajperki bo jak wchodze na serwer jest juz zajeta. Czy tylko czlowiek z najszybszym komputerem lub laczem ma szanse na skorzystanie z tej mojej ulubinej broni? Wiem ze nie jest moze zbyt trudno strzelac z odleglosci, ale gdyby byla wieksza dostepnosc tego sprzetu to snajper by polowal na snajpera i byloby wyrownanie. A moze to zalezy od czegos innego?
Bolek:
Ale o co chodzi w tym poście?? ja chyba jestem wczorajszy (nawet napewno :)) i nie skumałem. Co to za gra, która ma być realistyczna a każdy by grał snajperem?? A jak nie nie możesz załapać się na profesje, szukaj broni po zabitym, tylko wiedz że snajper to bardzo ważna postać w grze, na niektórych mapach drużyna że słabym snajperem ma bardzo ciężko i małe szanse na zwycięstwo.
_KaszpiR_:
kto pierwszy wejdzie nas erwer ten pierwszy ma prawo wyboru broni.
zapraszamy na inne serwery :D mysle ze jak nawet wejdziesz na jakis serwer sam to po chwili ktos dolaczy.
asn:
Brat - nie mozesz grac tylko dla sniperki. W tej grze nie chodzi o to aby zabić 50 wrogów ale o to aby wygrać rundę i to jest pierwszorzędna sprawa.
Brat - widac ze malo wiesz o strzelaniu ta bronią.... po tym co piszesz wnioskuje ze mało w ta grę grałeś.... wiec po co ci snipa jeżeli nikogo nie ustrzelisz?
Yab_PL:
wlasnie, szturm potrafi byc czasami bardziej ekscytujacy :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version