Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Alergia na mapy "czołgowe"
maniu:
ehhhh mam traumatyczne przezycia co do czolgow i innych pojazdow w grach (call of duty united offensive)
w RO graja (tak mi sie zdaje) osoby,ktore sa przyzwyczajone do gier z pojazdami zaczynajac na fanach bf1942,bf2 itd.. a konczac na graczach takich jak ja gdzie widok wylaniajacej sie lufy powoduje odruchy wymiotne gracze cod,cs itd....
dlatego bede znikal z servera gdy pojawi sie jakas mapa wielkosci 50m2 z pojazdami i 32 lludkami w koncy gram w fps a nie symulator czolgu 0 satysfakcji zabijajc kogos z tanka
_KaszpiR_:
mapy z czolgami odstraszaja bo ludzie sa nieprzywyczajeni, pod rugie wiadomo ze czol;gi jako takie sa troszke niedopracowane
ale tez badzo silny wplyw maja np rodzaj map - np 3 ruchich na raadzie potrafi kosic niemieckie czolgi tak ze to zmienia sie w ciagly respawn - chyba po jakims czasie akzdemu sie nudzi jak ciagle przegrywa. z drugije strony niektore mapy sa za dlugie - np black day july potrafi mnie szczegolnie znuzyc, a za to inni sie az wyrywaja aby na niej grac - najwyrazniej widzimy inne elementy w rozgrywki, albo inny system wartosci, ktory dosc trudno jest zmienic z dnia na dzien.
moim zdaniem trzeba wybrac dobre mapy
Goral:
No, akurat Black Day July i Orel to są typowe czołgówki i powiem, że jeśli gracze kumają o co chodzi w walce czołgami to nieźle się można zabawić.
To, że na Aradzie 3 ruskie czołgi potrafią rządzić, to tylko świadczy o tym, że akurat niemiaszki dostali wsparcie od czubków :) Ale najgorsze jest niestety to, że gra staje się niegrywalna w momencie kiedy serwer opanują nie tylko żółtodzioby ale także właśnie gracze, o których pisałem w pierwszym poście. Bo gra jest napisana i zrobiona pod specjalnym kątem rozgrywki, i wprowadzanie ceesiady czy dodlandii albo coderii do tej gry jest dla niej fatalne w skutkach.
MataDor:
Mapy czołgowe lubię grać tylko na klanówkach. Jeśli gram ffa i jest zmiana na coś czołgowego to odrazu zmieniam server na klasyczne infantry. Nudnie się to gra + masa specjalistów nie wiedzących co sie dzieje na mapie.
_KaszpiR_:
ja staram sie na mapach czolgowych zmieniac klasy, czasme pobiegac z karabinem i z panerną pięścią postukac wroga, albo ubieramy sie w czolgowy kubraczek i jezdzimy :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version