Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Żołnierze
O żołnierzach
gustavo:
Ja preferuje na mapach z czołgami sapera ewentyalne pak soldata, a na pozostałych mapach jako strzelec z bronią pół automatyczną w ostateczności szturmowca.
Bathin:
Nie wiem czy oglądacie "Kartony" na 4fun, wczoraj był odcinek z serii 2-go wojennej, akcja:
Wpada Gering do Hitlera i przejęty krzyczy: "Polisz szwajne wygrały wojnę und organiziren dla nas obozen koncentriren !!" Hitler załamany, na to wpada dwóch gestapowców z kwiatami i krzyczą "Mamy Cię !!!", wszyscy w śmiech. Następna scena, Gering stoi przed plutonem egzekucyjnym i Hitler krzyczy "fire".
TheGianT:
--- Quote ----=:Vampir:=- :
:) W tych wypowiedziach podoba mi się to że dużą wage przywiązujecie do kooperacji w drużynie, ja kiedy grałem w serię CoD tego wogule nie było wszyscy grali tylko na własną kożyśc, a tutaj śmiem miec nadzieję że będzie znacznie lepiej i że dla gracza nie będzie ważne jaki on ma wynik tylko jaki wynik ma jego drużyna, mnie bardzo się to podoba :D i już nie mogę się doczekac jak dostane RO w sowje łapska:D
--- End quote ---
I to mis ie podoba jak wszyscy współpracują ze soba grają po to aby druzyna wygrała a nie ze on lata jak popapraniec po tej mapie zeby fragowac nie ma wtedy anie krzty sensu :D Dlatego współpraca jest najważniejsza czy to wgrze czy to na wojnie
Hiacenty:
Cytat Split
stg 44-Według mnie najlepsza broń w grze RED ORCHESTRA,podobnie jak w CoD 2 tak było jest i będzie,zdania niezmienie.
dlaczego ?? Zasilanie karabinka nabojami odbywa się z wymiennego magazynka łukowego o pojemności 30 naboji,jak dla mnie w zupełności wystarczy.Przełącznik na ogień ciągły lub pojedynczy co daje wielkie możliwości na dalekie dystanse.
Dla mnie tez jest najlepsza bron STG 44 nie ma bata na nią :D
_KaszpiR_:
zalezy od mapy, poza tym jednak magazynek pepeszy jest taki ze mozesz przbiec przec caly pokoj na full auto i wykroisz wszystkich i jeszcze ci zostanie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version