Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Żołnierze

O żołnierzach

<< < (9/15) > >>

BartBear_[PL]:

--- Quote ---_KaszpiR_ :
a ja podlaczam sie do slabszego skladu jak wlaze na serwer, czasem daje sie przechylic szale zwyciestwa :)

--- End quote ---

o to się wyjaśniło, bo do tej pory to myślałem że się podłączasz do znajomych z którymi Ci się lepiej gra ;p a tu taki obciach, moje morale poszło w dół ;)

wujek|T3N54MC024W523:
a ja żadnym nazistą nigdy nie zagram i z dwojga złego zawsze pomogę ruskim, byleby zgnoić deutsche schweine

swoją drogą... szkoda ze nie ma zadnej symulacji obozu zaglady gdzie można by niemcow gazować, palić, testować na nich bronie, lekarstwa itp
fajnie by sie pogrywało, fajnie byłoby przegrać widząc napis 'Twoje kotłownie nie wyrabiają, nazistów jest zbyt dużo a ruscy właśnie odcięli gaz - GAME OVER'

i jeszcze ci niemcy chcieliby ogolnoeuropejski podrecznik historii napisac, czyż oni nie są zabawni? a podobno maja słabe poczucie humoru

pozdrawiam śmiechem

pavlll[pl]:
:pja gram różnie, raz jednymi, raz drugimi.... preferuje jednak jazde panterą, ale komputer-idiota zawsze ją bierze:p
co do poprzedniego postu: takiej gry nie popieram

wujek|T3N54MC024W523:
eh przecie to zart;) troche ironii i juz nikt nie czai:)

widzielsicie kosmitów nazistów kiedys?

peace & love on earth

szpara16:
ja wole grac w rosyjskiej piechocie jako awtomacznik lub strielok awto ale gdy nie sa dostepne to i strielokiem nie pogardze !!! :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version