Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu

Nowe mapy do RO2

<< < (8/40) > >>

Ryszka:
 Tak mapki ściągają się same, ale u mnie trwa to jakoś długo,  czasami też rozłącza mi się z serwerem i po ściąganiu.
A jeżeli chodzi o Butovo, to mi się nawet podoba. Chociaż na forum Tripwire też zdania sa podzielone ( szczególnie aktualna wersja wzbudza mieszane uczucia, został nawet założony oddzielny temat, dotyczący kierunku padania światła słonecznego  ;D  ). Nie grałem jeszcze na tej mapie w pełnej ludzkiej obsadzie . To by był najlepszy sprawdzian grywalności.

Ryszka:
Niejaki LordGleedo też rozpoczął zabawą w modowanie. Jego mapka miała nazywac sie Volkhovsky Forest, ale znikoma ilosć materiałów, oraz słaba optymalizacja gry (las zżera zasoby kompa i fps byłby zbyt niski), zmusi go pewnie do zmiany nazwy projektu. Link do obejrzenia na forum tripwire, (trzeba przewinąć stronę na sam dół) http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=69493&page=10

Edit: Ogledow B8 wyszła, do pobrania z tego linku http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=72721. Podstawową poprawką jest to, że czołg nie wiesza sie na wzgórzu.

Edit:2 A pozostając przy temacie czołgów polecam tą stronę z forum tripwire http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?p=1008978#post1008978, tam trzeba odnaleźć post kolesia o ksywie Szeder, otworzyć spoiler i zobaczyć nad czym pracuje.

BartBear_[PL]:

--- Quote from: ryszka on 18 January 2012, 09:00:38 ---[...]
 tam trzeba odnaleźć post kolesia o ksywie Szeder, otworzyć spoiler i zobaczyć nad czym pracuje.

--- End quote ---

To chyba gość od Turula i teraz jadą Turul zwei  8)

ufo_has_landed_!:
Grałem wczoraj w Butowo i potwierdzam zdanie Kollera- mapa jest mierna, mocno odstaje od pozostałych map, sporo rzeczy graficznie jest słabych, na poziomie ro1. A najgorsze jest to, że wygląda to jak - nowy teren + kościół i płoty ze Spartanowki + domy z Ampartamentów/Danzigu...taki składak.
Mapa jak powiedział Koller " sprawia wrażenie zrobionej na odp...ol" , po najmniejszej linii oporu. Mam nadzieję, że człowiek się nie podda i następną zrobi od podstaw samodzielnie...

Dobre jest to, co widać w linkach od Ryszki - wydanie SDK ruszyło z kopyta scenę i już widać efekty. Ten czołg to chyba bt-5 ?

anonim.pl:

--- Quote ---mocno odstaje od pozostałych map, sporo rzeczy graficznie jest słabych, na poziomie ro1.
--- End quote ---
To dowaliłeś, jestem pewny że ta mapa składa się w stu procentach z rzeczy wziętych z RO2, równie dobrze można powiedzieć że RO2 jest na poziomie RO1.
Mi w tej mapie podoba się że jest pełno zieleni za to kiepsko stoją te wysokie budynki. Dla Rosjan nie dają żadnej obrony  dlatego często walka jest o okolice budynku a sam budynek zajmowany jest bez walki. Za to Niemcy z nich mogą dobrze ostrzeliwać kościół.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version