Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu

Nowe mapy do RO2

<< < (9/40) > >>

ufo_has_landed_!:
Lol Anonim, jeśli grasz na najniższych ustawieniach to owszem mapa jest ładna. Ustaw sobie na najwyższe i popatrz na przykład na las dookoła mapy - żal. Lepiej wyglądał las na arad real forest niż ten.
Mapa  ma dobry zamysł i usytuowanie pasków, zmuszające do atakowania, graficznie jest zlepkiem innych map, a to co dorabiał autor samodzielnie (może za wyjątkiem trawy która jest bardzo fajna) jest mocno przeciętne. Jeśli potraktujemy to jako punkt wyjścia jest ok, ale do oficjalnych jej daleko.

anonim.pl:
W tej chwili gram na średnich a tekstury mam na bardzo wysokie, od dłuższego czasu mam nową kartę graficzną. Dopiero jak wspomniałeś o tym lesie w tle to  zwróciłem na niego uwagę, faktycznie jest kiepski i to jest chyba jedyna rzecz którą autor sam zrobił. Zauważ że ja podkreśliłem tylko niewielki fragment twojej wypowiedzi bo mnie trochę rozbawił np.
--- Quote --- sporo rzeczy graficznie jest słabych, na poziomie ro1.
--- End quote ---
Sporo to znaczy co, bo jak tylko las to nie sporo tylko jedna a jak wskażesz jeszcze inne to zapewne będą to modele z RO2 czyli uznasz że elementy z Ro2 są na poziomie Ro1. Po prostu komentując grafikę mapy która składa się prawie w całości z elementów z RO2 oceniasz grafikę całej gry a nie tylko mapy. Oczywiście możesz uważać że RO2 graficznie jest na poziomie RO1, nie pogryzę ciebie.

Ryszka:
Shakenbake też robi mapę o nazwie Orle gniazdo , trochę ciemna sprawa, on sam twierdzi że w rzeczywistości jest jaśniej. tutaj link [ http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?p=1010146#post1010146
Ps : Nie gryźcie się chłopaki ;)

morticore:
Ducky stworzył mutator, który osłabia celność botów km w czołgach. Pytanie czy się przyjmie, bo zamienia serwery na nierankingowe. Więcej szczegółów tutaj: http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=74626

Ryszka:
Shakenbake zrobił film ze swojej mapki. Ciekawe co o tym sądzicie? Ogólnie ciemno jest.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version