Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu
Nowe mapy do RO2
Daazzz:
Nic sie nie przejmuj :) Informacje które podajesz są bardzo przydatne :) Wczoraj ściągnąłem sobie Ogledow-B7 a dziś potestuję Butovo B4:)
Dzięki za info ;)
ShariK PL:
Zapewne jak wyjdą nowe pojazdy to będzie Beta8
Ryszka:
Pograłem dzisiaj trochę na nowym Butovie, gra się dobrze. Autor poprawił respawny, rosjanie po wejściu startują bliżej punktu A. Tak więc od początku, walka jest bardziej zażarta. Zmieniony jest trochę kierunek światła, już nie wali tak mocno w twarz, przy obronie (rosjanie). No i więcej krzaczków oraz rozwalonych tygrysów, za którymi można się ukryć , grając niemcami na starcie. Ogólnie mapka na duży +
edit: Drecks wstawił juz boty na swojej mapce Coldsteel
Koller:
a mi póki co Butovo się nie podoba...widać różnicę między nią a oficjalnymi, sprawia wrażenie zrobionej na odp...
wejścia do budynków jakieś nieprzemyślane, respy odsłonięte (parę krzaczków gówno daje)...mapa podobno może troszkę do Spartanówki - jednak mniejsza, z gorszym balansem,
ogólnie jak się poprawi to może coś z tego będzie:)
nie wiem jak Oględów, ale po screenach chyba wydaje się bardziej dopracowana...
i niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale już nie trzeba ściągać mapki wcześniej - prawdopodobnie po wyjściu SDK mapki się same ściągają przy wejściu na serwer
anonim.pl:
Ogledow jest oficjalną mapą Ro1 i do Ro2 została przeniesiona wraz ze wszystkimi modelami. Autor nic swojego tam nie wstawił.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version