Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu
Nowe mapy do RO2
Ryszka:
Osoby nietrzeźwe i boty nie powinny prowadzić pojazdów moim zdaniem. A tak szczerze Anonimie, to nie wiem po co ta dyskusja. Od przybytku głowa nie boli. Pojazdy urozmaiciłyby rozgrywkę. Spawny jak w Bf-ie spłycają Ro2 , która mieni się być realistycznym symulatorem. Ogólnie co kto lubi, tylko że teraz nie ma żadnego wyboru i trzeba gnać z buta na większych mapach, albo na mniejszych mapkach liczyć na respa, ciągle w tym samym miejscu. Przeciwnicy dobrze wtedy wiedzą skąd przybiegniemy i jest naparzanka. Twi tak podchodząc do tematu, zrobiło po prostu tylko trochę bardziej wymagającą strzelankę od konkurencji. A z tego co wiem, większość ludzi ma im to najbardziej za złe. A teraz czas już pisać o nowych mapach, w tym temacie. ( na razie takowych brak)
ufo_has_landed_!:
Pewnie nikt z Was o tym nie słyszał ale "robił się" mod do RO2 o wojnie domowej w USA (Północ-Południe). Facet miał już modele umundurowanych żołnierzy i trochę broni. W każdym razie miał, bo właśnie dał sobie z tym spokój.
Kolejnym moim typem do odstrzału jest Iron Europe (który zaczęto daawno temu jako mod pod RO1) - zaczyna przypominać duke nukem forever - trzy razy zmieniany silnik :). po nim karelian front. Na pewno ukaże się RS i najprawdopodobniej In Country. reszta jest bez szans, przynajmniej przy obecnym stosunku TWI do moderskiej braci.
morticore:
Ja bym tak szybko Karelian Front nie skreślał - to Finowie są, jak się uprą to :) Ale masz rację, wszystko zależy od TWI, a to co jest do tej pory nie napawa optymizmem..
Ryszka:
Choć od ostatnich moich postów wieje defetyzmem, to jednak trzeba spełniać obowiązki i informować. Tak więc powstaje nowa mapa, oparta na google images wsi Zapadowka. Ruscy będą jej bronić i jest to mapa zarówno piechotna, jak i czołgowa. Patrząc po obrazkach dupy nie urywa , ale to zawsze coś.
A tutaj coś co powinno się znaleźć w sucharach, czyli osławiony FreezeTag, stawiający na realizm i taktykę zgodną z tą , która obowiązywała podczas II wojny ;)
ufo_has_landed_!:
Do puki twi nie zrobi w końcu tematu pobierania map customowych, nikt i tak ich nie doda na serwer bo za każdym razem trzeba je pobierać od nowa o ile w ogóle udaje się to zrobić. Ale fajnie że ludzie walczą. Z tego co widziałem to nawet ci którzy olali już temat czekają aż twi w końcu zajmie się supportem map customowych i planują wrócić do ich rozwoju. trzeba by się jednak tym w końcu zająć, a nie marnować czas na "tryb action" tfffuuu.... i inne badziewia
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version