Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Mapy
RO2 vs rzeczywistość (w 1942)
Bohun:
Nie zrozumiałeś mnie jeśli chodzi o danzig i inne. Nie chodziło mi o historyczną akuratność ale o grywalność. Poruszyłem tą kwestie, bo niktórzy tutaj narzekali, że za dużo w ro2 mkb42 i psuje to rozgrywke. To ja sie pytam a w danzingu stg44 to nie psuły? Hipokryzja.
Molnar:
W RO raczej chodziło o zgodność z historią niż sztuczne wymuszenie grywalności i tak ostatnio modnego balansu pomiędzy stronami.
I to kuje mnie w oczy, chociaż MKb bardzo miło się używa ;)
Radzisław:
--- Quote from: Shock on 26 September 2011, 20:49:03 ---Nie, jestem taki sam. Nie wiem skąd takie twierdzenie skoro nawet na Mumblu kolegów nie odwiedzisz, a w grze siedzisz.
I nie do mnie z taką wypowiedzią bo mam swoje lata, trochę przeżyłem i "moderatorstwo" nie robi na mnie wrażenia. Zostałem zapytany o to i się zgodziłem. Ktoś ma coś przeciw pisac do administracji, przeprowadzić plebiscyt etc. Nie będę sie trzymał kurczowo tej "władzy"
Taka funkcja Jest koniecznością przestrzegania regulaminu wobec KAŻDEGO i jest raczej utrapienieniem niż przywilejem.
PS. Awans to się dostaje w pracy.
--- End quote ---
Shock spoko ;) , nie wiedziałem że ten tekst Cię tak dotknie(lubię czasami trochę szpilki przypiąć 8) ) ??? Doprawdy . Co do odwiedzania kolegów , to nie musisz mi tego wypominać . Może na razie pewne okoliczności , że tak powiem nie sprzyjają ;)
Tak na prawdę to ta dyskujsa od kilku postów zmierza do nikąd :-\
Bo właściwie mi chodziło o jedną kwestię : Czy w Stalingradzie , występowały prototypy ? W takiej ilości jaką twórcy nam zgotowali. Jak już mowa o zdjęciach i porównaniach tego co jest w grze z tym co występowało na prawdę . Oczywiście podpiąłem do tego wątku, temat o broni(cóż moja wina ,moja ::) )
Pozdrawiam i bez ciśnień, do usłyszenia przy najbliższej okazji.
Bohun:
Wracajac do tematu - z tego co widziałem w sieci to tripware powoływało się na to zdjęcie, którego datowanie okazało się błędne.
http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=620958&postcount=59
Molnar:
To jest kadr z Deutsche Wochenschau (podoficer zaraz machnie granatem na tych z prawej by też poszli do przodu).
M43 na pierwszym planie i Oni myśleli, że to jest Stalingrad... jak to amerykanie. Strasznie słaby „suport” historyczny mają w TWI.
@ Radzisław
Żadna z tych broni (MKb, AVT, G41) nie jest prototypem. Produkowane seryjnie w takich a nie innych ilościach z różnych powodów.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version