Czuję się chwycony za słówko. Nie. Oczywiście, że nie miałem okazji. Ale odczucia wolno mi posiadać i być zniesmaczonym też. Odniosłem wrażenie, że czujesz się, Heniu, osobiście zaatakowany moimi słowami. Nie jest tak. Zwyczajnie jest parę frustrujących rzeczy w grze i starałem się przybliżyć mój punkt widzenia. Być może mam zeza, albo jestem krótkowzroczny, bądź niedowidzący, ale forum służy przecież do wyrażania opinii.
Jezeli piszesz ze masz odczucia jakbys gral w alfa/beta wersje, a ja zadaje proste pytanie, to sa mozliwe 2 proste odpowiedzi:
1. " tak, gralem i nic sie nie zmienilo"
2. " nie, nie gralem i tak sobie tylko napisalem"
Jezeli pkt.1 to nie pozostaje nic innego jak zasypac forum betatestow TWI logami i crashdumpami, bo ewidentnie cos jest nie tak z gra na twoim sprzecie.
Jezeli pkt.2, to po co piszesz na forum rzeczy o ktorych nie mozesz miec pojecia ? Zeby fajnie brzmialo ?
A przy okazji- odstraszyc potencjalnych nowych graczy ?
Mozna miec odczucia i przyblizac swoj punk widzenia, ale mozna to zrobic w sposob zgodny z tym, co sie widzi.
Mozesz widziec te rzeczy ktore teraz sie kaszania. Nie mogles widziec rzeczy, ktore sie kaszanily przy okazji wersji a/b.