Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Nowy patch-połowa września
Zdzira:
"powinni albo przywrocic stary uklad, albo pojsc krok dalej i zrobic jak w CS - podnosisz bron to z cala amunicja "w zestawie"."
oby... do reszty nie mam zadnych zastrzezen a co do bugow ja tam sie nauczylem z nimi zyc.
_KaszpiR_:
to mam czasem akcje ze po zmainie ustawien w grfice model broni mi znika , ale to juz bylo wczesniej
Bohun:
Po zainstalowaniu patcha niektóre standartowe mapki ładują mi się i to w strasznie żółwim tęmpie. Można coś z tym zrobić?
_KaszpiR_:
ja nie wylaczalem opcji precache, jak to ktos sugerowla to mi sie ladowalo strasznie wolno
JUHA:
--- Quote ---stalker :
Po zainstalowaniu patcha niektóre standartowe mapki ładują mi się i to w strasznie żółwim tęmpie. Można coś z tym zrobić?
--- End quote ---
Zmien serwer na spatchowany 8) Jezeli wchodzisz na serwer, ktory jeszcze nie zostal zaktualizowany to wtedy RO automatycznie pobiera mape (nawet podstawowa) i sciaga jakby jej wersje z przed patcha. Jako, ze wgrales nowego patcha, to wchodzac na serwer niespatchowany RO automatycznie wykrywa stare mapy (z przed patcha) jako jakies nowe mapy i je zaczyna sciagac.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version