Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Nowy patch-połowa września
PrezesOi:
Na oficjalnej stronie Red Orchestra, pojawił się news, ze szczegółowym opisem, co czeka nas w nowym uaktualnieniu RO. Szczerze mówiąć, jestem pod pozytywnym wrażeniem zmian które dotrą do nas w połowie września (oczywiście automatycznie poprzez STEAM). Oto najważniejsze:
-nowa broń - Gewehr 41 niemiecki karabin półautomatyczny, używany na początku wojny, później zastąpiony przez dużo doskonalszego G43.
-wymieniono wszystkie rosyjskie komunikaty głosowe. Nagrane przez Rosjan, w Rosji-podobno brzmią bardzo dobrze!
-poprawiona animacja biegania
-nowe ikony śmierci po zabiciach z panzerfausta i karabinów wyborowych
-ikona informująca o trybie ognia, w broniach posiadających taką możliwość (np. STG44)
-poprawiono podnoszenie broni - autorzy wzięli sobie "do serca" opinie z darmowego tygodnia, i zaimplementowali dużo prostszy system podnoszenia/wyrzucania broni. Teraz wystarczy spojrzeć na broń, i wcisnąć klawisz "Użyj". Poprzednia broń zostanie wyrzucona automatycznie.
-poprawiono podnoszenie amunicji - na przykład: zamiast rozsypanych 5 magazynkow od MP40, bedziemy musieli podnieść 1 torbę z amunicją. To znacząco uprości podnoszenie amunicji z zabitych wrogów lub w sytuacji gdy wytrącono nam broń z ręki.
-poprawiona fizyka postaci, w tym martwych postaci - zabici nie bedą już "spoczywać w spokoju", gdy wybuchnie koło nich granat lub nastąpi inna eksplozja.
-uwzględniono prośby graczy, i dodano opcję do wyboru wyświetlania specjalizacji w oryginalnym brzmieniu, to znaczy możemy wybrać czy bedziemy widzieli w grze Squad Leadera czy Gruppenfuhrera.
-wiele poprawionych błędów. Ich pełną listę poznamy w change logu który ukarze się wraz z patchem.
Razer:
Super, pewnie poprawią niektóre BUGi.
"-poprawiona fizyka postaci, w tym martwych postaci - zabici nie bedą już "spoczywać w spokoju", gdy wybuchnie koło nich granat lub nastąpi inna eksplozja."
hmm... pewnie tyczy się to nalotów, bo raz jak jechałem czołgiem. Jakiś koleś przebiegł obok nalotu i wywaliło go w powietrze na wysokośc 20 metrów i odległość około 30 ;P
PrezesOi:
ale to byl koles ktorego ten nalot zabil. ta zmiana polega na tym, ze ten koles po przeleceniu tych 30 metrow, po wyladowaniu, moze zostac wyslany znowu "lotem blizej" gdy walnie w niego nastepna salwa.
mi najbardziej podoba sie poprawione podnoszenie broni/amunicji-nieraz gine podczas zbierania magazynkow.
Razer:
Tak. Kiedy zostałes trafiony w rękę wypadała ci amunicja i broń... ale jak? Nie trzymasz tego wszystkiego w jednej ręce.
pasqdnick:
Ja bym chciał żeby dodali takie coś że po zakończonej rundzie profesje trzeba wybrać na nowo. A nie że ktoś przez trzy rundy biega snajperem czy squad leaderem którgo nie potrafi użyć.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version