Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Nowy patch-połowa września
StarskiPL:
Bug za bugiem i bugiem pogania. Po 2h grania zauważyłem, że większość bugów z poprzedniej wersji została (puste strzały etc) no i pojawiły się nowe np.: w ruskim samochodzie często po zmianie miejsca z kierowcy na strzelca nie widać karabinu ani celownika. Jeśli chodzi o podnoszenie broni to też nie jest dobrze. Chce podnieść STG44 a podnosze granaty, panzerfausty, znow granaty, które sek wcześniej wyrzuciłem itd. czyli wszystko tylko nie to co chce.
Do tego zauważyłem, że coś strasznie zaczęło lagować.
daj5zl:
Jak to przeciez animacja postaci jest bardzo widoczna, pewnie jak widziales ze ktos biega truchtem to pomyslales ze on biegnie sprintem bo mi tez tak sie wydawalo bo wyglada to teraz podobnie. A teraz juz nie ma takiego dziwnego biegania tak jak by troche szedl a troche biegal. A z tym ze pocisk nie wylatuje to wystarczy przycisk przytrzymac. To ze ciezko jest zmienic bron to tez was nie rozumiem przeciez na dole pisze co mamy wziasc po za tym jak wezmiesz cos innego to co za problem wyrzucic to gdzie indziej. Ja z podnoszeniem broni nie mam problemow...
Tyt@n:
Pocisk nie wylatuje przez lag -.-
PrezesOi:
"puste strzaly" to nie bug tylko kwestia laga, tak jak pisze Tyt@n.
co do podnoszenia broni to bardzo na to czekalem ale:
-mialem sytuacje na Tower (Odessa) ze chcialem wymienic rifla na stg, a ze lezalo tam tego pelno to podnosilem coraz to nowe bronie prawie puste, jak probowalem podniesc ammo to oczywiscie podnosilem znowu jakas pusta bron.. co chwile przybiegali niemcy i dziwili sie pewnie ze gina ciagle z innej broni :). powinni albo przywrocic stary uklad, albo pojsc krok dalej i zrobic jak w CS - podnosisz bron to z cala amunicja "w zestawie".
-na poczatku probowalem podniesc ruskie torby bo myslalem ze widze Satchele, a to ammo do ppszy
Bathin:
--- Quote ---StarskiPL :
pojawiły się nowe np.: w ruskim samochodzie często po zmianie miejsca z kierowcy na strzelca nie widać karabinu ani celownika.
--- End quote ---
A to dziwne, bo ten bug występuje od samego początku, w Sd-ku też czasami nie widać spluwy, czasami skutkuje chwilowa zmiana pozycji.
Pisałem że zmiana broni pochrzaniła się a nie podnoszenie, czasami w ogóle kręcenie rolką w myszce nic nie daje, dzisiaj sprawdzę jak wygląda zmiana klawiszami.
Pzdr
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version