Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Nowy patch-połowa września

<< < (8/23) > >>

l()rd Chick3n.pL:
no no, może w ogóle nie wyświetlać wyników, a każdy kto dostał nie ma respwnów, to dopiero by była na maksa realistyczna gierka

Robson:

--- Quote ---Goral :
No nie przeginajcie. Jak najwięcej realizmu. W ogóle byłem przeciwny informowaniu graczy, że ktoś kogoś zabił, bo jest taka możliwość w grze. Zaraz będziecie chcieli, żeby jeszcze się pojawiało w co trafiliście i ile procent życia to wrogowi zabrało? Może jeszcze numer polisy ma się wyświetlać? :D

--- End quote ---

No tego to i ja nie chce :D
I żeby tylko jak w cs'ie w tym okienku pokazywało że dostał, beż żadnych dodatkowych napisów na cały ekran "Boom Headshot!" :D

ciocia|Ola:

--- Quote ---l()rd Chick3n.pL :
...może w ogóle nie wyświetlać wyników...
--- End quote ---

Tak Tak - mówcie tak dalej a Goral to zrobi. A potem będziemy jęczeć, że stoi koleś nad trupem i do niego ciągle strzela jak jakiś niewyżyty! Oszczędźcie mi takich widoków - proszę tylko nie to ;)
Zresztą ja lubię zobaczyć, kto mnie w dupsko trafił :D <bez skojarzeń proszę> chyba, że ginący wie od kogo ginie :) (nie wiem jak to działa)

trawiator:

--- Quote ---ciocia|Ola :

--- Quote ---l()rd Chick3n.pL :
...może w ogóle nie wyświetlać wyników...
--- End quote ---

Tak Tak - mówcie tak dalej a Goral to zrobi. A potem będziemy jęczeć, że stoi koleś nad trupem i do niego ciągle strzela jak jakiś niewyżyty! Oszczędźcie mi takich widoków - proszę tylko nie to ;)
--- End quote ---

Ja zastosowałem przypadkiem półśrodek. Ustawiłem że widać tylko swoje fragi/smierci, po dwóch godzinach miałem 5 wiadomości aby włączyć tryb normalny (widać każdego fraga/śmierć).

Robson:
Niech zostanie wszystko po staremu i bedzie git :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version