Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Nowy patch-połowa września
lkasprzak:
--- Quote ---trawiator :
--- Quote ---jenkins :
.....i to się nazywa dbałość o Gracza, nie spodziewałem się takiego wsparcia w grze za 30zeta...
--- End quote ---
To 30 zeta to tylko w Polsce... za granica gra kosztuje równowartość 24,90$
--- End quote ---
Potwierdzam... ;) Bardzo pozytywne zmiany w patchu IMO... Ciężko się będzie zmusić do powrotu do BF`a od czasu do czasu... :P
lamper:
Witam!
Popieram to co napisał Zdzira w kwestii znikajacych powiadomień o ukatrupieniu kogoś...
To wbrew pozorom dość istotne bo czasami jesteś w 90% pewny, ze trafiłeś i .....klops..
Powinni jakoś może graficznie to rozwiązać, że powiadomienie o tym, iż kogoś "sprzątałeś", pojawia sie w innej części ekranu albo innym kolorem lub czcionką, zaś reszta pozostaje tak jak jest..
Robson:
Co do killi to mogli by zrobić jakieś info o headshocie :P
I żeby "zawsze" pokazywało czy kogoś się sprzątneło, bo czasem to znika :con
Goral:
No nie przeginajcie. Jak najwięcej realizmu. W ogóle byłem przeciwny informowaniu graczy, że ktoś kogoś zabił, bo jest taka możliwość w grze. Zaraz będziecie chcieli, żeby jeszcze się pojawiało w co trafiliście i ile procent życia to wrogowi zabrało? Może jeszcze numer polisy ma się wyświetlać? :D
Zdzira:
--- Quote ---Goral :
No nie przeginajcie. Jak najwięcej realizmu. W ogóle byłem przeciwny informowaniu graczy, że ktoś kogoś zabił, bo jest taka możliwość w grze. Zaraz będziecie chcieli, żeby jeszcze się pojawiało w co trafiliście i ile procent życia to wrogowi zabrało? Może jeszcze numer polisy ma się wyświetlać? :D
--- End quote ---
Goral to jest tylko gra i chodzi o grywalnosc... realizm w grach to tylko "teoria" rownie dobrze gracz moze wymagac przy trafieniach zeby mu bryzgala krew z monitora.... btw opcje z wyswietlaniem trafien - zabic mozna wylaczyc od gornie przy ustawianiu serwera...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version