Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Team Poland - skład
Robson:
--- Quote ---Zdzira :
Jeżeli klan pcw uważa nas (TP) za lamuchów itp
--- End quote ---
Zawsze możecie zagrać jakiś sparing PCW vs. TP :P :D
JUHA:
--- Quote ---Zdzira :
@JUHA po ponad 2 latach przegranych w BFa nie mam ochoty totalnie na wyzywanie się jakieś popychanki etc.... gram dla przyjemności a nie po to by za każdym razem wychodzić z serwera na 1 miejscu i walić mięchem na lewo i prawo po wszystkich jakie to lamy są bo ma snajpera i na całą runde zabił 2 typa.... Jest takie powiedzienie "Gdy ktoś nazwie Cię koniem powiedz mu, że jest głupi gdy nazwie Cię koniem drugi raz daj mu w nos... gdy zrobi to trzeci raz chyba czas kupić siodło" Jeżeli klan pcw uważa nas (TP) za lamuchów itp ok niech im będzie jakoś mnie to nie boli, że jestem w ich mniemaniu lamuchem. Przeżyłem CPS,FAD,BF.IS itp (napewno wiesz o co mi chodzi...) to i im podobnych przezyje.
Btw mały offtopic Juha widziałem i słyszałem [FSPQR] w RO... pare nowych twarzy nikogo znajomego... ilu starych dobrych przechodzi na RO ?
--- End quote ---
Wlasnie o to mi chodzi, zeby skonczyc z tymi przepychankami. Niestety zadna ze stron nie chciala odpuscic i dlatego napisalem tamtego posta. Wybacz, ze uzylem Twojego cytatu, ale akurat przypasowal do tego co chcialem przekazac choc Ciebie zupelnie to nie dotyczylo. Temat ma juz tyle postow, a ciezko sie doszukac takich, w ktorym ktos nie "jechalby" po kims innym. Oprocz Ciebie i Disease`a (i moze jeszcze jednej osoby) nikt inny nie napisal posta, w ktorym by nie probowal zmieszac z blotem innej osoby. Przechodzac na ta scene liczylem poprostu, ze tu nie spotkam takich rzeczy jakie byly "modne" na scenie BF-a ostatnio.
Co do [FSPQR] to czesc osob (weteranow) przeszla na zasluzona emeryture juz w polowie BF2. Glownie osoby z dawnego [SPQR]. Z osob, ktore zostaly w [FSPQR] to wszystkie przechodza na RO, ale nie kazdy jeszcze wrocil z wakacji i kupil RO :) Pare osob z [FS] rowniez przeszlo na emeryturke choc oba Szwagry, Vader, Okota nadal graja. JanicQ rowniez, ale siedzi teraz w Hiszpanii i sam nie wie kiedy wroci. Reszta tak jak mowilem albo emerytura albo powrocili do BF1942.
Reszta z klanowiczy jest z nami od poczatku BF2 i przechodza teraz na RO. Ogolnie tak jak w zyciu. Starsi przechodza na zasluzona emeryture, a w ich miejsce pojawiaja sie nowi, ale rownie fajni do pogadania :) Zreszta ty(L)ko takich mozna u nas spotkac ;)
SoPociek:
lamuchami sie zwiecie nawzajem, pheeew, a co ja mam powiedziec o sobie ? wchodze na serwer, na wejsciu pisze "witam! przybylem aby was pokarac! mauser FTW! rifle <3 , scope suxxx " nastepnie pcham sie do przodu jak n00b, z ta roznica ze zanim zgine odsylam na tamten swiat conajmniej kilku ruskich xDD czy moja filozofia "wez najgorsza mozliwa bron i pchaj sie do przodu" + "zesraj sie, a nie daj sie" jest n00bowska? alez tak jestem n00bem, caly problem tkwi jednak w tym ze nikt mi jeszcze tego nie powiedzial xP, czasem jednak moja proznosc zostaje mile polechtana jakims nieziemskim fragiem w pelnym biegu, deszczu, syfie, kurzu, pod obstrzalem szwadronu czolgow, i przy akompianiamencie dzwiekow dogorywajacych sojusznikow =]
SoPociek! you n00b!
omg przestancie sie klucic, [l00z mode on], wlaczcie jakis bitewny kawalek (np Bodies - drowning pool, die mf die - dope, i fucking hate you - godsmack) i pokazcie zagranicznym klanom ze do domu TP wraca z tarcza
Zdzira:
@JUHA - np ;) szczerze mówiąc myślałem, że spotkam gdzieś tam na stalinie Strzelca... Okote miałem już okazje zabić a co do Szwagra to niemoge się wręcz doczekać :)
no to tradycyjnie cya on the battlefield.
ps. za rok widzimy się w extraklasie :p
ps2. http://www.sopociek.justgotowned.com/ hahahahaha :D
nor4d:
--- Quote ---Robson :
--- Quote ---Zdzira :
Jeżeli klan pcw uważa nas (TP) za lamuchów itp
--- End quote ---
Zawsze możecie zagrać jakiś sparing PCW vs. TP :P :D
--- End quote ---
Przepraszam, ale ten klan sie chyba nazywał cpw, nie PCW :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version