Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Team Poland - skład
voodoocobra:
--- Quote ---SoPociek :
na koniec mam dla was http://www.team.poland.youaremighty.com
(p.s. mam nadzieje ze udostepnicie dema waszych meczy nie ? :) )
--- End quote ---
Dobre SoPociek ;) co to za muza wiesz moze :) ?
Dema.....udostepnimy ;)
nor4d:
Ja mam 20 fps i jeszcze mam dema nagrywać? p;
Nie ma sprawy :)
Robson:
--- Quote ---voodoocobra :
Dema.....udostepnimy ;)
--- End quote ---
Mam nadzieję że wszystkie dema bedą z wygranymi meczami :D
Zdzira:
--- Quote ---SoPociek :
ojoj :P
gram na polskich serwerach i widac ze Ci co graja w TP to sami bardzo dobrzy gracze, a to ze ktos zazdrosci czy cos to juz jego sprawa :), chociaz sam chetnie bym kogos wygryzl... i postaram sie tego dokonac ;) chociaz widzac takie nicki jak Equlibrium, Mati, AdRain, Zelot, odczuwam mimowolny szacunek =]
(p.s. mam nadzieje ze udostepnicie dema waszych meczy nie ? :) )
--- End quote ---
haha Eq to lamka jest (zaraz na ts dostane po garach hehehe).
Dema... nie bo wyjdzie na jaw, że mam auto-update aimbota .....
@JUHA po ponad 2 latach przegranych w BFa nie mam ochoty totalnie na wyzywanie się jakieś popychanki etc.... gram dla przyjemności a nie po to by za każdym razem wychodzić z serwera na 1 miejscu i walić mięchem na lewo i prawo po wszystkich jakie to lamy są bo ma snajpera i na całą runde zabił 2 typa.... Jest takie powiedzienie "Gdy ktoś nazwie Cię koniem powiedz mu, że jest głupi gdy nazwie Cię koniem drugi raz daj mu w nos... gdy zrobi to trzeci raz chyba czas kupić siodło" Jeżeli klan pcw uważa nas (TP) za lamuchów itp ok niech im będzie jakoś mnie to nie boli, że jestem w ich mniemaniu lamuchem. Przeżyłem CPS,FAD,BF.IS itp (napewno wiesz o co mi chodzi...) to i im podobnych przezyje.
Btw mały offtopic Juha widziałem i słyszałem [FSPQR] w RO... pare nowych twarzy nikogo znajomego... ilu starych dobrych przechodzi na RO ?
AC| AdRain:
z tego co wiem jedno demko już jest nagrade sam bym z chęcią oblukał,
sopociek przynajmniej jakieś szczere słowa ;)
juz sie nie moge doczekac pierwszych meczy w NC
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version