Linia frontu > Serwery Red Orchestra
RO - Total WAR ! (podzielony)
lord_pl:
Żartujesz czy pytasz się serio ?? Jakieś 30 polskich graczy ma tam bana. Enclave , Simo , RL , ALC , CC , aTo, 3sa , wszyscy po banowani tam już nie ma kto grać . Dodam , że są to bany permanentne :dozingoff
IgraSov:
Osobiście również wolę grać na mapach realistycznych a nie 4fun lecz nasz serwer jest jednak jedyny w swoim rodzaju.
Zawsze są na nim jacyś gracze (bo jednak ktoś lubi dziwne mapy), dzięki czemu na liście serwerów jesteśmy za rosyjskim serwerem i serwerami TWB.
Zmieniając nasz serwer na mapy real-historyczne byłby on taki sam jak wyżej wymienione serwery niczym się nie wyróżniając, przez co stałby pusty.
Biały Orzeł:
--- Quote ---lord_pl :
Żartujesz czy pytasz się serio ?? Jakieś 30 polskich graczy ma tam bana. Enclave , Simo , RL , ALC , CC , aTo, 3sa , wszyscy po banowani tam już nie ma kto grać . Dodam , że są to bany permanentne :dozingoff
--- End quote ---
To trzeba się zastanowić czy jest sens banować i za co?Jeśli to bany z kaprysu SZCZECINA to co na to poradzić?Chyba nie chcesz bym uwierzył, że ktoś z Enclave czitował...Wyzerujcie bany i dawajcie za to co się należy bo inaczej to nie będzie miało sensu.A jeśli zasłużyli za bluzgi to gitara.Kij im w oko jak się nie potrafią zachować.30 osób to jeszcze nie cała scena.Po za tym z tych co wymieniłeś to tylko chyba Enclave i Simo są polskimi klanami :dozingoff
@IgraSov - przyciągają graczy którzy lubią mapy 4fun a odrzucają tych co szukają innej rozrywki (np.mnie).Założę się, że wielu by z chęcią przypomniało sobie stare dobre czasy i tłukło u nas na "normalnych" mapach.No chyba, że priorytetem jest wysokie miejsce na liście serwerów ale to jakieś chore by było :dontgetit Kiedyś już o tym pisałem - Jakbyśmy POMAGALI nowym a nie ich tyrali za byle gówno to ludzie by przychodzili a nie uciekali.
Rozumny(PL):
No na starym asterze to ja zaczynałem dopiero poznawać ludzi z polskiej społeczności.
Dawne dobre czasy.
Radzisław:
Witam,ja bym proponował ustawić mapy automatycznie.Z samymi historycznymi mapkami.Tylko w taki sposób, żeby pokrywały sie z kolejnością historycznych starć.Nie pamiętam jaka mapa musiała by być w pierwszej kolejności, ale chyba Basovka itd.Orginalne było by to rozwiązanie.Oczywiście można by też dodać mapki niestandardowe ,które też historyczne starcia przedstawiają.Opisać odpowiednio serwer że taka tu jest opcja rozgrywki(dodać mutator na MG i pełen luzik).Ja bym na takim serwerze z przyjemnością posiedział.Pozdrawiam
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version