Linia frontu > Serwery Red Orchestra
RO - Total WAR ! (podzielony)
Biały Orzeł:
Sorki za offtop ale w dalszym ciągu uważam, że zamiast fightnightów (które mają małe powodzenie) lepiej by było regularnie (my Polacy) wpadać na serwer typu Aster.Teraz tłuczemy się po wild bunchach,torosa i innych badziewiach, a jak pięknie było...(swego czasu inea i aster...)
IgraSov:
W takie mody jak Mare Nostrum czy Carpathian Crosses organizowanie Fajt Najtów ma sens z tego powodu, że na co dzień raczej nie ma możliwości zagrania w nie.
Natomiast w RO jest kilka serwerów z dużą ilością graczy, na których można grać codziennie. Nic nie stoi na przeszkodzie aby przychodzić na RO:TDM.
Biały Orzeł:
RO:TDM - i biegać po szklanych mostach, walczyć jako plastikowy żołnierzyk, skakać z rampy itd. Szczyt marzeń i esencja RO normalnie... Ukierunkowanie go 4fun IMO zabiło ten serwer.Powinien być danzing (dla =RaG=),mapy pancerne (dla HS) i chociażby same standardowe żeby przyciągały nowych.Wiem, że było to już próbowane ale może nadejszła wiekopomna chwila by spróbować jeszcze raz.Rozpieprzeni jesteśmy po świecie jak nasi za prl'u.Jakby zebrać do kupy wszystkich tułaczy to ilością graczy nawet wild bunch by wysiadł.Fightnighty niech sobie będą bo tak jak powiedziałeś jednak ma to sens ale trzeba powrócić ideą na naszych serwerach do tego co RO ma do zaoferowania w pełni.Dobre taktyczne rozgrywki z wykorzystaniem TS'a.
lord_pl:
Moim skromnym zdaniem najwięcej Polaków tłucze właśnie w danzing. Niech nikt mi nie mówi , że Danzingów 24/7 jest pełno bo chyba nie zna sytuacji. A wiedz wyjasnie : są dwa regularnie zapełniane serwery TaT i VvV. Niby wszystko fajnie tylko pingi 180+ skutecznie uniemożliwiają rozgrywkę ;/ Jest jeszcze Brandemburga ale niestety ma (jakby to delikatnie ująć ?? ) głupiego admina którym jest 10 letni Rapunzel wydzierający mordę na wszystkich na voipie. Potrzebujemy normalnego polskiego bądź europejskiego serwera z Danzingiem :))) Ludzie bez problemu wypełnia serwer. Pamięta ktoś stara dobrą norymberge ?? Tam to się grało .... Jeżeli europejscy gracze (wnioskuje po pingach 180+) są tak zdeterminowani , że zapełniają dwa amerykańskie serwery po brzegi to myślę , że jest popyt na tą mapę. Nie oczekuje od administracji wystawienia serwera Danzing 24/7 zamiast jakiegoś innego ponieważ wywołała by się nam prawdopodobnie forumowa wojna na ten temat. Chciałbym podsunąć pomysł wystawienia takiego serwera za "prywatne" pieniądze . Swego czasu jak szukałem serwerów dla Raginisów to natrafiłem na jakąś angielską stronkę i cena serwera 32 sloty wynosiła coś 80 zł miesięcznie. Czekam na wasze opinie na ten temat .
etc. Serwer byłby zakupiony za prywatne pieniądze lecz jeśli była by taka możliwość byłby to serwer RO.pl za sponsorowany z prywatnej "kieszeni". Myśle , że 5 zł miesięcznie można sypnąć
Biały Orzeł:
[PL] Raginis Danzig 24/7 Polish Public Server - a to co to jest?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version