Linia frontu > Serwery Red Orchestra

RO - Total WAR ! (podzielony)

<< < (3/4) > >>

Haratacz:
Pan wyżej dobrze myśli:yes

Stilus_PL:
OK, skoro uważacie, że jest zapotrzebowanie na Danzig to proszę bardzo. Uruchomiliśmy serwer z Danzigiem 24/7  z małym haczykiem, daliśmy tam też do listy map Bridge_tdm jako przerywnik. Ta mapa zawsze przyciąga graczy. To teraz życzę miłej zabawy i  grzecznej gry.

IP Address:  94.75.112.164    Port:  7757

BartBear_[PL]:
Dodane do podglądu serwerów na stronie, ale raportujcie o zasługujących na ban na stronę HSów bo to poza naszą(ro.pl) kontrolą jest:D

lord_pl:
Stilus doceniam gest lecz 16 slotowy serwer to jednak nie to co 32 :(  Bridge może i przyciąga graczy lecz jak sama nazwa serwera wskazuje Danzing 24/7 wskazuje na to , że ludzie przychodzą pograć tam 24/7 w danzing , a nie w Bridge. Pogadam z Marhevem może uda mi się dostać adminke i pełna kontrole na serwie Raginisow Danzing 24/7 . Na drugim serwerze Raginisów jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem wystartuje dość ciekawe zestawienie map :
-Warsaw 1945
-KoitosK1
-AprliShowers
-Arad Real Forest 5
-Basovka 1941
-Bridge TDM
-Partisan Forest
-Zhitomir 1943
-Kriegstad beta 4
-Symetria_ b2
-Danzing
-Zhito
-Krasny
-Smolensk
Wydaje mi się , że ciekawe zestawienie map ( sam przygotowałem xD ) Dość oryginalny serwer , może dostane tam adminke.

Odi^PrOfAnUm:
No fajnie jakbyś dostał i nie banował za "czity". W ogóle osoby kompetentne jakby miały tam admina. Bo ten z customami ( jedyny polski publik, gdzie są gracze ) i nie mam bana. Tak jak większość jeszcze grającej, starej społeczności Ro.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version