Żołnierze > Wyjazd na poligon

Mecz z Niemcami

<< < (19/21) > >>

Radzisław:
Ależ chłopaki Ro jest jaka jest.Tylko jeśli chodzi o Berezinkę to tam każdy gracz znajduje coś dla siebie(pojazdy,piechota,snajperzy,manewry).Ma przedstawiać  tempo  niemieckiego  blitzkriegu.Przecież RO od kiedy pamiętam nie była zbalansowana na mecze klanowe.TO co w tej grze mnie ujęło.To że w nie każda strona ma po równo(ukształtowanie terenu itp.).Widać to na wielu mapkach.RO miała dać nam graczom namiastkę  walk z II wojny na ile silnik pozwoli.Bez krzyżyczków przy spluwie i super staminy.Po raz kolejny słyszę ten sam schemat w waszych postach,kulka od mauzera itd.:) Czasami wydaje mi sie że nie do końca rozumiecie o co mi chodzi .Pozdrawiam

kazmirzk:

--- Quote ---Radzisław :
 Czasami wydaje mi sie że nie do końca rozumiecie o co mi chodzi

--- End quote ---

Odbiegając odrobine od głównego tematu, czasem BARDZO ciezko zrozumiec o co ci chodzi. Pomine bledy ortograficzne typu "tępo" zamiast "tempo" (chociaz rozkminienie o jaki "tępy" blietzkrieg ci chodzi zajelo mi chwile), ale to jak uzywasz znakow interpunkcyjnych bardzo czesto sprawia, ze zdania przez ciebie napisane sa dla mnie zupelnie niezrozumiale.

Rozumiem, ze mozna miec dysleksje i dysortografie. Ale poprawne stosowane znakow interpunkcyjnych ma z tym malo wspolnego, wystarczy nauczyc sie ogolnie przyjetych zasad ich stosowania. Jako patriota, za ktorego sie przeciez uwazasz, powinienes szanowac m.in. swoj wlasny jezyk.

/Koniec offtopa../

Daazzz:
KrasnyiBor grywalnosc jest, balans jest, szanse dokopac niemcom sa(teoretycznie).

kazmirzk:
Dla tych, ktorzy nie wiedza czym jest KrasnyiBor:

Mapa zimowa, w ktorej bodajze rosjanie atakuja najpierw pozycje na wzniesieniu:

pozniej szturmuja okopy:

a na samym koncu ruiny wioski:

Radzisław:
Mapa też dobra.Straszna maskara ruskich na początku.Sowieci muszą mieć dobrego komandira i czołgistów.Apropo mojej pisowni to zrozumiałem sarkazm kazmirzk.W sumie jestem jeszcze na dobrym kacu po wczorajszych urodzinach.Wiedz teraz widzę byki, sorry jak uraziłem twoją dumę narodową.Proszę jeszcze o jedno ok,nie pisz za kogo sie uważam, kim jestem i co mam mówić i pisać.Pozdrawiam

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version