Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps

Adianos 60572369

<< < (2/3) > >>

Biały Orzeł:

--- Quote ---Tymex :
Jeśli mogę...gram z nim bo to mój kolega

--- End quote ---

To mu wytłumacz, że "Jeśli ktoś jest kur.... to nie znaczy, że masz od razu stanąć obok pod latarnią".Howgh!

Tymex:
Co to za insynuacje?

kazmirzk:
@Tymex: Tak jak bart napisał. W webadmince której uzywam nie ma informacji o tym, że ktoś spawnkilluje, bije swoich kolba , jedzie czołgiem nie tam gdzie trzeba itp. Co do tych dwóch pierwszych przewinien wystarczy, że zgłosiłby sie do któregoś z adminów ( m.in. po to chyba została stworzona polska grupa fanów RO, ktorej adminnami są jednoczesnie prawie wszyscy administratorzy serwerów ro.pl, za wyjątkiem mnie, cichego, kurki, kaszpira i trawy.).  Tak więc bez problemu mógł napisał co barta, sharika czy igrasova a którys z nich rozpatrzyłby problem.

Wyzwiska nie są metodą na załatwianie tego typu konflików.

BartBear_[PL]:

--- Quote ---kazmirzk :
[...] Co do tych dwóch pierwszych przewinien wystarczy, że zgłosiłby sie do któregoś z adminów ( m.in. po to chyba została stworzona polska grupa fanów RO, ktorej adminnami są jednoczesnie prawie wszyscy administratorzy serwerów ro.pl, za wyjątkiem mnie,[...]

--- End quote ---

Ciekawy sposób zgłoszenia się po adminkę lol
A będziesz się udzielał? :p
Mówisz - masz :D

kazmirzk:

--- Quote ---BartBear_[PL] :

Ciekawy sposób zgłoszenia się po adminkę lol
A będziesz się udzielał? :p
Mówisz - masz :D

--- End quote ---

Ale ja nie chce :D Ja juz mówiłem bodajze igrasov'owi czy tam sharikowi, ze maja mi nie dawac, bo i tak juz na steam mnie zbyt czesto zalewaja prosbami o bany ;) Tak wiec prosze zabierz mi te gwiazdke spowrotem :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version