Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps

Adianos 60572369

(1/3) > >>

kazmirzk:
Nick : Adianos
ID:     60572369
Powód: wyzwiska, morze przekleństw itp itd
Długość kary: 2 tyg

Tymex:
Jeśli mogę...gram z nim bo to mój kolega, i wiem że to masakryczne zachowanie, ale chciałem powiedzieć, iż powodem jego zachowań są debilni gracze typu np. Koniger czy jakoś tak i Dodo. Koleś ciągle kampił na respie. To jest bardzo wkurzające. Albo dzieci które wsiadają do czolgu jako kierowcy i nie słuchają się dowódcy...to jest żałosne.Zapewniam że mówił to w złości nie zważając na przykrość jaką może sprawić innym. Nie jestem jego Adwokatem.Chodzi mi o to by na następny raz przeanalizować całą sytuację zanim wlepicie komuś bana.

BartBear_[PL]:
Ban jest za przewinienie - Admin "dawkuje" rodzaj i czas trwania kary. Pod tym względem jest niezależny i zawsze może zmienić swoje zdanie które tutaj respektujemy. Zawsze może ostrzec, lub kicknąc dla opamiętania, ale z drugiej strony zamiast pomstować w sposób łamiący Regulamin serwera gracz POWINIEN najpierw do owego Admina się zwrócić w celu rozwiązania problemu, a nie brać "sprawy w swoje ręce" (w tym wypadku czat/VOIP). Jak widzisz kara jest czasowa i można ten czas przeznaczyć na przemyślenia tego co napisałem.

Tymex:
No dobra, a czemu Ci gracze nie dostali Bana? Czy w regulaminie nie ma przypadkiem kruczka o prowokacji? Czemu sprowokowani gracze dostają bana a ich winowajcy (prowokanci)  uchodzą bez bana albo nawet kicka? Moim zdaniem to niesprawiedliwe, że ktoś nas podjudza,  no dobra zareagujemy nie tak jak trzeba i wtedy ktoś postrzega nas za takich co przeklinają i innym grać nie dają. Mówiłeś coś o wyzywaniu młodych graczy...A czemu te małolaty mogą nas prowokować bez chociażby uwagi czy kicka?

BartBear_[PL]:
W konsoli nie widać czy ktoś jedzie czołgiem i "nie słucha" dowódcy, ktoś leży i strzela na respawn. Admin nie zawsze jest podczas gry obecny jako gracz czy obserwator, dlatego takie rzeczy powinny być zgłaszane, jeżeli jest na webadminie sprawdzi, albo nawet wyda ostrzeżenie "w ciemno" - na 80% poskutkuje, jeżeli nie to wtedy może coś z tym zrobić.
Jeżeli akurat Admina nigdzie nie ma TO PO TO JEST DZIAŁ FORUM TUTAJ i jego poddziały przeznaczone dla każdego naszego serwera, aby zrobić skriny z przewinieniami i z numerem GlobalId/nickiem winowajcy.
Serwery mocno związane są z tą stronką, o czym zresztą wyświetla się informacja podczas gry.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version