Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps
Adianos 60572369
Tymex:
no dobra, ale czy tak trudno zrobić sobie rekonesans i luknąć czasem na serwer co się dzieje?
Biały Orzeł:
--- Quote ---Tymex :
Co to za insynuacje?
--- End quote ---
Jeśli tyczyło się mojej wypowiedzi : Wyłożę łopatologicznie - JEŚLI KTOŚ BLUZGA/TK/WALI GRANATAMI NA RESPIE/ŚPIEWA/SRA SIĘ/DENERWUJE INNYCH/NIE CHCE WYSIĄŚĆ Z CZOŁGU/JEST MELEPETĄ/ITD... TO NIE ZNACZY TO OD RAZU ŻEBY ZACHOWYWAĆ SIĘ TAK JAK ON. Wystarczająco zrozumiale?
IgraSov:
To jak łatwo człowiek daje się sprowokować świadczy o jego inteligencji. Koniec.
kazmirzk:
--- Quote ---Tymex :
no dobra, ale czy tak trudno zrobić sobie rekonesans i luknąć czasem na serwer co się dzieje?
--- End quote ---
Dla kogos kto pracuyje na dwie zmiany, w weekendy studiuje, a dodatkowo zawalony jest sesja egzaminacyjna- TAK, strasznie trudno, jesli wrecz niemozliwe jest zagladanie na serwer. Poza tym zaden z administratorow nie dostaje wynagrodzenia (czas to zmienic Bart :yes i tym razem jest to ciekawy sposób zgłoszenia sie po swoje :p ) za swoja "prace". Jest to dzialanosc czysto charytatywna, tak wiec ci admini, ktorzy juz w RO praktycznie nie graja i tak zagladaja na webadminke tylko w waszym interesie by "wyeliminowac element spolecznie zbyteczny".
BartBear_[PL]:
--- Quote ---kazmirzk :
[...] Poza tym zaden z administratorow nie dostaje wynagrodzenia (czas to zmienic Bart :yes i tym razem jest to ciekawy sposób zgłoszenia sie po swoje :p ) za swoja "prace"[...]
--- End quote ---
Jeżeli mnie wybierzecie to w ramach równości społecznej pomożemy najbiedniejszym, wypompujemy wodę gdzie jeszcze jest, uzdrowimy przy okazji służbę zdrowia i nasze serwery, Administratorzy (godnie wynagradzani za swoją ciężką pracę) w sile plutonu będą non-stop 24/7 obserwowali z poziomu gracza, lotu ptaka, webadminki a nawet VAC'a ze Steama dbać o dobre samopoczucie naszych kochanych graczy. Eeee udzieliło mi się od kradzieja naszego naturalnego satelity ;p
Kaziu ja nie jestem adresatem tego postulatu, ja tu też tylko sprzątam, tyle że mam większego mopa :D:D
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version