Różności > Śmietnik

Mecze klanowe + pytanie hardware (podzielony)

<< < (2/5) > >>

coval^^:
akurat ja sie tam cepie nie rejestrowalem, a w zyciu tez bym sie nie ponizyl do ustawienia nicka kazmirzk na jakimkolwiek forum, bo do godzi w moja godnosc i poczucie dobrego smaku.
a brakuje ci argumentow i sie czepiasz ortografi, a dyskelksji nie da sie wyleczyc, wiec mozesz mi possac palke. rozwijam sie prawidlowo i nie mam na pewno takich schorzen i odbic na psychice z dziecinstwa jak ty drogi chlopcze... wogole to interesuje mnie skad ty znasz takie strony jak sweet brokacik, musisz tam byc czestym bywalcem, bo mnie jeszcze nie przyszlo do glowy zeby takie strony szukac na internecie...widac musisz miec wewnetrzny pociag do szczesliwego dziecinstwa pelnego kolorow, bo z tego co widac po twoich wypowiedziach, stronach jakie podajesz, i avatara na steam, to masz ciezki odcisk na psychice ...

poprosze o bana na IP na forum, zebym nie musial dalej dzielic go z takimi niedojebami jak kazmirzk

kuniu:

--- Quote ---coval^^ :
...schizofreniku jebany...
...wiec mozesz mi possac palke...
...z takimi niedojebami jak kazmirzk...

--- End quote ---

i pomyśleć, że ten człowiek reprezentuje Polskę gdziekolwiek... Nawet jeśli chodzi tylko o grę komputerową...

Hiacenty:
Coval trzeba się wyluzować ; )

coval^^:
kto ma problem do mnie zapraszam:

Piotr Kowalski
ul. Massalskiego 14, Kielce

zapraszam kto ma problem, jak ktos chce mam barek 1,5m x 90cm x 60 cm wypelniony, mozecie se wziac zawartosc itd itp. takze wpadac...
szczegolnie zapraszam kazia bo widze ze najwiecej wontow ma... chcesz to ci sie doloze do biletow...

a ty kuniu jak uwazasz ze ten kto gra w team poland musi byc aniolkiem, w habicie, z pasem cnoty, w celibacie, ktory nie przeklina, jest aspoleczny, nie ma nerwow i granic cierpliwosci to sie mozesz jedynie pierdolnac w leb...

a Hiacek jestem wyluzowany na codzien, ale jak jakis jelop sie czepia ciagle tego co piszesz, to nie ma sily w koncu sie nie wkurwic i dziada nie zwyzywac... sorry taka prawda...

MajesticO:
a ja mogę wpaść ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version