Różności > Śmietnik
Mecze klanowe + pytanie hardware (podzielony)
coval^^:
jak chcesz to spoko, ty akurat jestes w porzadku, tak jak hiacek i pare innych osob, to nawet nie tyle mozecie wziac, co oproznic zawartosc barku ^^
MajesticO:
A to luźno. Zachacze o Hiacka i wpadamy
kazmirzk:
--- Quote ---kuniu :
i pomyśleć, że ten człowiek reprezentuje Polskę gdziekolwiek... Nawet jeśli chodzi tylko o grę komputerową...
--- End quote ---
Szczerze, to on reprezentuje siebie..
skąd znam adres tamtego forum ? www.demotywatory.pl <- strona na której demot przedstawiajacy twoj poziom intelektualny trafilby "na glowna" nie za to, ze jest smieszny, ale naprawde przygnebiajacy. A konta zakladac mi mozesz gdzie chcesz :satisfied Moj system nerwowy w przeciwienstwie do twojego dziala calkiem sprawnie i jakos sie tym co piszesz nie przejmuje. Nie chcialbym nic sugerowac, ale to twoje zszarpane nerwy moga swiadczyc, ze to twoje dziecinstwo nie bylo za szczesliwe. Ale nie wnikam, gdyz nie chce rozdrapywac starych ran. Proponuje nadal ogladac Disney Channel i nosic tornister z idolkami 5-letnich dziewczynek, wymieniac sie karteczkami i przytulic swoja kolekcje lalek barbie. Moze to ukoi twoje nerwy. (btw, mozesz probowac mi ublizyc, ale za krótki jestes by ci sie udalo ;) )
podaj jeszcze numer telefonu, a bede ci wieczorem wysylal esemeski na dobranoc w ramach akcji Polsatu: "podaruj dzieciom słońce"
coval^^:
a ty mozesz sobie w koncu kupic okulary, spojrzec na date posta, spojrzec na gore strony i glosno powiedziec "oswiadczam ze jestem popierdolony bo nie zauwazylem ze ktos kto robil screen nie jest zalogowany na stronie".
a ublizyc ci sie nie da bo przez internet to niejeden cwaniak kurwa byl, co pisze ze "nie mozna mi ublizyc" a tak na prawde siedzi i ryczy do poduszki... takze mowie ci wpadaj cwaniaczku pod ten adres to pogadamy, dorzuce ci sie do biletow, bo przez internet to niejeden juz byl taki cwaniak... jednostrzalowiec jebany co cwaniaczy tylko na forum...
MajesticO:
A co do kazia to się trochę zgodzę z Covalem. Też lubił sobie trochę wypowiadać się na mój temat gdzie tylko coś napisałem . Zareagowałem tak jak Coval tylko ze na xf
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version