Różności > Śmietnik

Mecze klanowe + pytanie hardware (podzielony)

<< < (5/5)

Goral:
Hej, a co mi tu burdel jakiś robicie na Forum, że mi się ludzie skarżą?
Macie PW, to sobie wrzucajcie.

MajesticO:
Owszem kaziu na XF nie na forum czy na rolu. Rozumiem  raz drugi czy trzeci ale nie kurwa cały czas i ciągle to samo

Soltys:

--- Quote ---Skar :

--- Quote ---Proponuje nadal ogladac Disney Channel i nosic tornister z idolkami 5-letnich dziewczynek
--- End quote ---

WTF?! co masz do Disney Channel?! :dozingoff

ja tam lubie idolki 5 letnich dziewczynek :p

--- End quote ---

A ja mam zeszyt do angielskiego z barbie na okladce :D

BartBear_[PL]:

--- Quote ---coval^^ :
[...]

poprosze o bana na IP na forum, zebym nie musial dalej dzielic go z takimi niedojebami jak kazmirzk

--- End quote ---

Po ustaleniu z Goralem postanowiliśmy spełnić tę prośbę naszego ex-forumowicza. Nie będę ani edytować ani usuwać tych postów chociaż łamią Regulamin Forum, natomiast po podziale temat ten ląduje tam gdzie jego miejsce - czyli w śmietniku...

p.s.

Do wszystkich, którzy uważają że ro.pl to szambo do którego sami przeprowadzają defekację... po prostu odejdźcie jeżeli coś wam tu nie pasuje, nie musicie tu tkwić w bólach i na siłę, strona bez Waszych Czcigodnych Osób na prawdę jakoś da radę przetrwać, więc nie bierzcie na Swoje barki odpowiedzialności większej niż jesteście w stanie udźwignąć... Idźcie w pokoju jeżeli nie jesteście w stanie zmienić Swojego dziwacznego i agresywnego podejścia do tego "sajtu"...natomiast jeżeli taka Wasza wola aby zostać i bruździć tutaj to będziemy się rozstawać w takim małym "podwójnym sru sru" jak z Kolegą "coval^^"em (^^)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version