Różności > Śmietnik
Mecze klanowe + pytanie hardware (podzielony)
Skar:
--- Quote ---Proponuje nadal ogladac Disney Channel i nosic tornister z idolkami 5-letnich dziewczynek
--- End quote ---
WTF?! co masz do Disney Channel?! :dozingoff
ja tam lubie idolki 5 letnich dziewczynek :p
--- Quote ---dorzuce ci sie do biletow
--- End quote ---
jak mi też dorzucisz to widzimy sie w sobote :D
coval^^:
spoko, jak wpadniesz w sobote to ci sie dorzuce do piwa :P
kazmirzk:
Z ta mala roznica MajesticO, ze robilem sobie zarty z ciebie, tak samo jak i ty czesto robisz piszac do mnie na xf, np probujac wyrwac moja siostre . No i twoja reakcja byla zupelnie inna, oprocz tego ze napisales ze mam sie odpierdolic i przestac z ciebie zartowac na pewno nie miales depresji i zespolu zalamania nerwowego takiego jak widac u piotrusia.
@coval: to nie ja kozacze jaki jestem szeroki na forum, a 20 min pozniej ide ogladac disney channel. Czlowieku myslisz, ze sie ciebie boje :) ? Nie jestes wart jakichkolwiek pieniedzy wydanych na paliwo ani czasu by tam do ciebie zajechac. Poza tym kim ty wogole dla mnie jestes? Niedojrzalym, zakompleksialym dzieckiem, ktore rzuca sie na forum a nie umie mnie nawet obrazic. Smiac mi sie z ciebie chlopcze jedynie chce, pomimo ze twoje wypowiedzi sa zalosne.
coval^^:
napisz cos innego niz "nieobrazisz mnie" , "idz ogladac disney channel", "za to ty masz...", "nie to ty widocznie masz"... po prostu brak ci kurwa rozumu... pozatym to nie ja mam zalamanie nerwowe tylko ty "nerwice natrectw" i masz w sobie przymus odpisania i czepienia sie kogos postow... to sie leczy w psychiatryku...chyba ci takie cos musze zfinansowac...
cos o samej chorobie, co w 100% pasuje do ciebie:
"Czasem człowiek musi wykonać jakiś gest lub czynność. Zdaje sobie sprawę z bezsensowności takiego postępowania, często się go wstydzi, ale nie może się opanować, ponieważ narastający lęk zmusza go do wykonania rytuałów."
"Natręctwa zwykle pojawiają się w okresie pokwitania i stopniowo nasilają się. Nierzadko pojawiają się już w okresie dziecięcym. Zwykle SA bardzo trudne do wyleczenia, a jedynie bardzo sporadycznie zmniejszają się w okresie przekwitania. Czasem pomaga zmiana miejsca zamieszkania lub pracy. Najlepsze wyniki leczenia osiąga się metodami psychoterapeutycznymi, między innymi psychoanalizą."
ShariK PL:
Żal mi was bez kitu :|
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version