Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Polski NORMALNY serwer. (BEZ LAGÓW)!!
Nek0l:
A co do serwera DH ze stajni ro.pl to moja mała acz poparta wieloma głosami prośba: Mianowicie zmiana liczbę rund granych z 3 do 1. Czasami nudzi się granie 3 raz z rzędu godzinnej mapy :)
ShariK PL:
Informuję, że dzisiejszego wieczoru o godzinie 20:00, odbędzie się ponowne rozkręcanie naszego rodzimego serwera nazywającego się Asterem II standart map. Z uwagi na na to, że przy max. ilości graczy, serwer laguje, liczba slotów została zmniejszona z 32 do 28, co powinno załatwić sprawę.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH ! 8)
Uwaga ! Dla niekumatych zapraszam do wstąpienia grupy STEAM Red Orchestra polish squad http://steamcommunity.com/groups/ROps/
BartBear_[PL]:
--- Quote ---ShariK PL :
Z uwagi na na to, że przy max. ilości graczy, serwer laguje, liczba slotów została zmniejszona z 32 do 28, co powinno załatwić sprawę.
--- End quote ---
Ja w dalszym ciągu twierdzę, że serwer sobie radził na pełnym obciążeniu a nawet +1 - było wszystko ok (no chyba że mapy czołgowe to nie wiem bo wtedy mnie nie było).
Zmniejszyłem liczbę slotów na prośbę ShariKa ale pod warunkiem, że WSZYSTKIE 28 slotów dzisiaj będą zapełnione, odpowiada za to sznupą więc zmiłujcie się nad nim i dołączcie dzisiaj do gry :D
Sojuz_PL:
Scena RO bardzo zmalała w ostatnim czasie, zwłaszcza nasze podwórko świeci pustkami....
ShariK PL:
--- Quote ---Sojuz_PL :
Scena RO bardzo zmalała w ostatnim czasie, zwłaszcza nasze podwórko świeci pustkami....
--- End quote ---
Może nie będzie aż tak źle. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version