Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Polski NORMALNY serwer. (BEZ LAGÓW)!!

<< < (3/5) > >>

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Zreszta Odi ty grasz w jakies mody?? do Ro?? Moze inaczej czy w ogóle grałes ???
--- End quote ---
Tak, MN i DH.

--- Quote ---Serwer RO to też nasza (ta sama) maszyna co serwer DH, jużnie powinno być z nim kłopotów, a na pewno od nowego miesiąca.
--- End quote ---
Trzymam za słowo...

BartBear_[PL]:
Jeżeli chcecie zrobić rewoltę to proszę bardzo - będzie to kosztowało trochę darmowej mojej roboty ale możemy zrobić switcha - jak tak ubóstwiacie Astera #2 to go mogę wykastrować ze wszystkich dodatków a poprzenosić je na RO:OF. Nasza maszyna da sobie z tym wszystkim radę, a Aster nie wiadomo jak długo będzie funkcjonował pod nami, to co chcecie taki myk zrobić (znaczy żeby ktoś to za was/dla was zrobił?) - tylko jak się okaże, że on dalej pusty stoi to po prostu go wyłączę żeby "nie marnować sprzętu", tak?

Radzio:
Odi pograj kiedys w CC a zobaczysz co straciłes:wink(chocby przywalic z mozdzierza).Ja jestem za umieszczeniem tych kilku mapek z CC(chyba  nic sie nie stanie).
Edit:CC mozna sobie zainstalowac przecież to funkcjonuje na serwach  Ro(bez wejscia w inne zakładki,wiedz dziwie sie ze tak mało ludzi ma tego moda,mniej kompa zamula niz DH)Pozdro

BartBear_[PL]:
Myślę że problem serwerów został już całkowicie rozwiązany.

cichy.:
Zróbcie z A2 serwer Dh3 foy only i będzie pięknie :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version