Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Polski NORMALNY serwer. (BEZ LAGÓW)!!
Odi^PrOfAnUm:
Może temat już był, nie wiem, nie zauważyłem, by się coś zmieniło, więc piszę... Ostatnio znowu sporo grywam w ro. Zauważyłem następujący problem: JEST JEDEN POLSKI SERWER ZRZESZAJĄCY SPORĄ LICZBĘ OSÓB ( chyba aster1 - sporo customów, battle in house mapka, może kojarzycie), reszta jest martwa, nic się nie dzieje z pozostałymi serwerami. Niestety ten polski serwer ( o ironio jedyny o sporej aktywności ) nie nadaje się praktycznie do gry jeśli pojawia się na nim więcej niż 8 osób. Teraz pytanie do ludzi zarządzających tymi serwerami. Nie dałoby się stworzyć jeden, sprawny polski serwer, 28 slotów jak kiedyś INEA? Zdaje się, że aster 2 był wstanie uciągnąć większą liczbę graczy a został przemianowany na CC... Tylko po co?
Myślę, że sporo osób się ze mną zgodzi. Może być to serwer z mapami standardowymi, ewentualnie kilka customów ( fmj, glasswearhouse na rozruch serwera ).
Piszcie, mnie osobiście wpienia gdy idę sobie, nagle widzę gości biegnących w ścianę, potem cofa mnie o 80m do tyłu i ginę od kuli gościa, którego wcześniej w tym miejscu nie było - typowy lag na polskim serwerze...
Hiacenty:
Potwierdzam może zrobić jeden porządny POLSKI SERWER a nie...Odi napisał że został przemieniony na CC tylko właśnie po co ??? może jakiś admin wytłumaczyć dlaczego^^?..
I pytanie czy dałoby rade postawić polski serwer bez lagów? :)
ShariK PL:
No ja też jestem za "drugą ineą" .
Tyle mam do powiedzenia.
kazmirzk:
Bo Odi nie do końca wie :P wcale nie został przeniesiony: obecne polskie serwery to:
Aster 1 i 2 (oba ze standartowa RO, tyle ze mapami customowymi) , RO:OF (standartowe mapy RO, ale serwer nie wyrabia), RO:CC, RO;DH i RO:MN...
Co do reszty zgadzam się, ale o tym pisałem już jakiś czas temu TUTAJ
Ale te mapy "rozruchowe" jak fullmj czy glasses powinny zostac na Asterach.. a RO;OF + RO;CC + RO:MN zamienic na 1 ale stabilny serwer do standartowej gry.. Pozniej zareklamowac serwerek ladnie w njusie, zrobic pare eventów na nim, by rozkręcił się pare razy, ludzie dodadzą go wtedy do ulubionych a to już połowa sukcesu. :)
EDIT: Chociąz teraz spoglądam i widze ze RO:CC i RO:MN już chyba są offline
Sojuz_PL:
Temat byl, kiedys spedzilem troche czasu na blaganiu Barta aby zrobil dokladnie to o czym napisales profanum...
Druga INEA napewno by sie nam przydala. Poprostu porzadny 32-slotowy server.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version