Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

tak dla posmiania sie

<< < (5/8) > >>

Chupacabras84:
@wawer
Sciągnelem sobie insurgency jakiś czas temu i uważam ze świetny mod zarówno graficznie jak i pod względem realizmu tylko mapek nie za wiele ale mam nadzieje ze dorobią

grzech.pl:
Odnośnie insurgency potrzebuję halfa2 żeby go odpalić?

Edit: w sensie czy to musi być half, czy też może być inna gra?

Chupacabras84:
Musisz posiadać "source SDK base" dostajesz go z hl2 i reszta "orange box" w przypadku darmowego H.L.Deatchmatch mimo ze tez jest na silniku hl2 nie dostajesz "source SDK base" musisz zakupić jakaś grę z Orange box jeżeli kiedyś miałeś jakaś grę z orange box. a w wyniku n.p.formatu straciles  to "source SDK base" jest dostępny do ściągnięcia ze steama w zakładkach narzędzia osobno bez potrzeby instalowania hl2 i reszty. Mocno poplątałem ale mam nadzieje że załapiesz o co lata:p tu dokladnie co to jest ten source SDK base

cichy.:
oranga albo cs-a source, poszukaj na allegro czasem są konta steam za 20 zł :P

Guz:

--- Quote ---BIA Radzio :
(...)jak dzis postrzega sie rynek gier ..robi sie coraz wiekszy smietnik ....odpieka sie np.starsze tytuły odcina co w nich najlepsze i aplikuje ładna grafike (...) rezultat coraz mniej gier dajacych graczowi swobode w rozgrywce
--- End quote ---

Coz prawo rynku, wielkim korporacją z EA na czele bardziej zalezy na zysku. Tak zapewne juz zostanie jednak pocieszajace jest to ze caly czas sa ambitni zapalency ktorym sie chce robic amatorsko gry, wsrod ktorych mozna znalesc wiele perelek. Kilka przykladow z kilku ostatnich dni

- Supreme Ruler 2020 - bardzo fajna strategia troche w stylu Hearts of Iron, choc mi osobisice przypomnia inna starsza gre ktorej nazwa wyleciala mi z glowy. Z ciekawie rozwiazana kwestia ekonomii i dyplomacji. Niestety element bitewny mocno kuleje.
- Mount&Blade - naprawde interesujaca gra RPG, narazie jeszcze w wersji beta (choc niektore firmy pewnie juz wypuscily by gre na rynek). Gra przypomina troche znanych przynajmniej z opowiesci Piratesow. Akcja rozgrywa sie mniej wiecej w sredniowieczu, jednak mapa i strony sa juz wymyslem autorow. Nie uswiadczymy tutaj zadnej magii, czy innych nie wiadomo jakich pierunstw. Gracz ma calkowita dowolnosc tego co chce robic a opcji ma kilka.
- Bitter Glory - dopiero w fazie produkcji polska gra strategiczna ktora tez bedzie zawierac kilka ciekawych rozwiazan, odsylam do strony gry: http://www.bitterglory.com/

(...) np nie robi sie gier typu close combat(...)

--- End quote ---

Jak to nie jakos niedawno wyszedl co prawda slaby bo slaby ale jednak czuc w nim w klimat staruszka CC: Modern Tactics, ktory jak dla mnie moze miec duzy potencjal jezeli chodzi o gre sieciowa, jednak nie mialem jeszcze przyjemnosci przetestowania tego elementu

(...).zreszta konsolowe gry zazwyczaj sa liniowe ..piłka spoko ..wyscigi.. przygodowe ..to zawsze było na konsole (...)
--- End quote ---

Gry fakt czesto liniowe do bolu ale czesto umozliwiaja gre na splitscreenie co mimo ze zyjemy w epoce powszechnego dostepu do internetu, gdzie niemal kazdy moze sobie na niego pozwolic to jednak rywalizacja czy tez kooperacja z zywym czlowiekiem siedzacym opok ciebie jest duzo ciekawsza.

(...) ale gadanie np.w tv ze konsole wypieraja pcety pod wzgledem roznosci jest przesadzone wiadac walka o klienta (...)

--- End quote ---

Stara historia, wracajaca co jakis czas trzeba sie do tego przyzwyczaic :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version