Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
tak dla posmiania sie
BIA Radzio:
Ludziska nie chodzi o to ze wystawili note 2 tylko o to jak dzis postrzega sie rynek gier ..robi sie coraz wiekszy smietnik ....odpieka sie np.starsze tytuły odcina co w nich najlepsze i aplikuje ładna grafike ..bo co wystarczy nie... przeciez dzieciaki sie beda cieszyc starsi fani wku....ac ale co tam olac ich dzieciakow wiecej ..i łatwiej im w głowkach namieszac ..rezultat coraz mniej gier dajacych graczowi swobode w rozgrywce ....np nie robi sie gier typu close combat ..tylko Coha ..bo co nie grywalne bo dłuugie bo kazda godzina sie liczy do konca dnia walk i zdobyty teren a operacja trwa całe bite 7 dni ..a to nie fajne ...bo realistyczne ..:O_o to samo z Ro nie ma apteczek ..celownika , bron sie ładuje za długo ..niszowe ..badziew bo trudne dla gracza ze sceny Call of duty za bardzo realistyczne ..nudne :O_o ludzie ..klapeczki z oczodołow ..jesli jedyna strzelana o II wojnie zrobiona ..w postaci moda .potem dopiero jako org produkt(bo pewnie zadna korporacja nie pomyslała o takiej formie strzelaniny) dostaje 2 oceny to programisci nie beda robic takich gier bo ..kurcze sie nie opłaca ...bo prawdziwych i wymagajacych graczy jest mało lepiej zarabia sie na głabach i dzieciakach ..:yes(niszowcy nie) wiedz całe to w...wienie jest zrozumiałe a ci co twierdza ze przydałyby sie np.apteczki lub inne udogodnienia ..powiem tak to takii kawał z waszej strony czy siedzicie na jakims innym produkcie i jak gracie od czasu do czasu w ro myslami jestescie w srodowisku innej gry ???? co do konsol ..no ludziska konsole maja teraz zaawansowana grafike ale kuleja w kilku pozycjach ..np.. strategie ....zreszta konsolowe gry zazwyczaj sa liniowe ..piłka spoko ..wyscigi.. przygodowe ..to zawsze było na konsole ale gadanie np.w tv ze konsole wypieraja pcety pod wzgledem roznosci jest przesadzone wiadac walka o klienta ..osobiscie zawsze bede bronił Pc bo to na nich sie robi gry na wszystko ....
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---Guz :
Tak czytam te komentarze i zastanawiam sie nad tym czesc osob strasznie sie przejela ta ocena. Czy to ze RO zostalo ocenione na 2 zmienia jakos wasz stosunek do niej? Czy przestanie grac w RO przez ten fakt? Czy wasz system wartosci legl w gruzach? Nie wydaje mi sie. Recenja jak to recenzja z zalozenia jest subiektywna, a jezeli ktos szuka gry realistycznej siegnie po nia zwlaszcza po takiej recenzji, w ktorej realizm jest wytykany jako wada. Z drugiej strony nalezy sie cieszyc z faktu ze grala dostala niska note, dzieki temu nie grozi nam wysyp wszechwiedzacych "czternastolatkow".
--- End quote ---
Podobnie rzecz się miała do Pulp Fiction - krytycy zjechali ten film a jak się okazało jest to jeden z najlepszych, albo "Horyzont zdarzeń" zjechany przez krytyków, a według mnie jest to świetny thriller/horror, coś w stylu obcego. Recenzja ma nam sugerować czy warto danym filmem zawracać sobie tyłek. Jeśli film dostaje słabe noty, to często go sobie odpuszczamy. Zła recenzja może czasami zabić świetny produkt. I tak było w przypadku "Horyzontu zdarzeń" gdzie mimo, że film jest świetny to jednak jest mało znany, analogicznie jest z grami.
RO może i jest trudne, często się ginie, ale ci co w nie zagrali chyba by nie zamienili tej gry na żadnego innego fps'a :)
Wiem, że nic nowego nie napisałem, ale tak jakoś przyszło mi na pisanie o 4.52 nad ranem^^
Chupacabras84:
Swoja droga jako ze z kompem jestem średnio oblatany fajnie byłoby zagrać w coś podobnego do RO niestety w empiku większość strzelanek zdaje się stawiać na rozbudowę hud'a który chyba tylko tętna i fal mózgowych nie pokazuje wiec jak ktoś się orientuje mógł by doradzić jakaś grę(FPS) w miarę realistyczna bez celowniczków, pasków zdrowia, liczników ammo i tym podobnych żeby też w miarę realizm był mam na myśli system uszkodzeń czyli żeby przeciwnicy nie byli zdolni do przyjęcia na klatę bez zadyszki porcji ołowiu ktora powaliła by jakiego kołwiek innego statystycznego czlowieka
Wawer:
Insurgency Mod. W powstawaniu tego moda brały ponoć udział jakieś osoby z ekipy, która tworzyła R.O.
Mod jest na silniku Source.
pawelvc:
radzio jeżeli masz coś do cod-a to wywal to
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version