Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

tak dla posmiania sie

<< < (3/8) > >>

cichy.:
Nędzna amerykańska recka pisana i wymyślana przez amerykanów dla amerykanów i tyle.
Przez ten nędzny naród dostajemy coraz częsciej pełno nędznych gier... przykład Gothic 3, druga część była robiona z myślą o euro graczach, bo w samych niemczech i polsce sprzedała się najlepiej, w 3 chcieli wszystko uprościć dla głupich amerykanców, na szczęscie nie wszystko zepsuli no ale...

Chupacabras84:

--- Quote from: trójgraniec ---Co niektórzy z Was zapieniaja się jakby im po matkach pojechali. Fakt że recenzja (o tej "pisemnej" mówie nie o kinoteatrzyku) nie uwypukla wszystkich zalet RO, zwłaszcza teamplaya, ale to bolączka wszystkich recenzji. Z całą resztą trudno sie nie zgodzić - napisał że nie ma celownika i apteczek - tylko tyle - a wszyscy w podpisach potraktowali to jak zarzut
--- End quote ---
Po pierwsze jeżeli wszystkich coś oburza co ciebie nie rusza to jest szansa że coś przeoczyłeś więc nawet powiem ci co. To konkretnie że zostało to przedstawione jako minus coś co tylko psuje zabawę. Było powiedziane też że gra jest hardcorowo realistyczna tak bardzo że psuje to zabawę ogolnie niektóre cechy ktore wedlug mnie są dużą zaletą RO zostały przedstawione jako duże psujące zabawę minusy no i że gra dostała 2/5 bo jest niegrywalna,miejscami realizm jest za duży a miejscami wogole go nie ma,że jest grą niszową dla zapaleńców i niezbyt grywalną,jest pełną niedoróbek i bugów "tu sie zgodze ale jakoś szczególnie to zabawy nie psuje zresztą każda gra na peceta tak ma" powiedziane też że nie oddaje klimatu a skupia sie na broniach z których strzelanie jest tak trudne że niemożliwe. wersji pisanej nie czytałem ale domyślam się że jest tam to samo może nieco mniej co w video recenzji o której mówie
Wiesz nie zostało to przedstawione w sposób neutralny co najmniej tylko w negatywny a według mnie są to właśnie plusy RO a takie recki mogą niepotrzebnie odstraszać.

Trójgraniec:
@Chupacabras

--- Quote ---o tej "pisemnej" mówie nie o kinoteatrzyku
--- End quote ---

ciocia|Ola:
Trójgraniec dobrze mówi, ja się tez odnoszę do pisemnej recenzji. Wbrew pozorom chyba nie napisała go babka jak ktoś tutaj pozwolił sobie wrzucić, chyba, że ma pseudo dziennikarskie==> Article By: Tom Price
RO ma swoje zalety,  dla niektórych są to oczywiste wady. Ja sięgnęłam po ta grę, bo zainteresowała mnie gra bez celownika, a że jest niszowa no cóż ja jak do tej pory bawię się nią :) . No i Medic by się przydał a nie, że dostaje kulkę chwile kuleje a zaraz jest OK. :P

Guz:
Tak czytam te komentarze i zastanawiam sie nad tym czesc osob strasznie sie przejela ta ocena. Czy to ze RO zostalo ocenione na 2 zmienia jakos wasz stosunek do niej? Czy przestanie grac w RO przez ten fakt? Czy wasz system wartosci legl w gruzach? Nie wydaje mi sie. Recenja jak to recenzja z zalozenia jest subiektywna, a jezeli ktos szuka gry realistycznej siegnie po nia zwlaszcza po takiej recenzji, w ktorej realizm jest wytykany jako wada. Z drugiej strony nalezy sie cieszyc z faktu ze grala dostala niska note, dzieki temu nie grozi nam wysyp wszechwiedzacych "czternastolatkow".

Co do konsol to Radzio do niedawna pod czescia twoich argumentow podpisywal bym sie rekoma i nogami jednak mialem przyjemnosc pograc na x pudle i powiem ze moze konsola to nie pc ma swoje wady ale tez zapewnia duzo zabawy, a kwestia braku klawiatury i gryzonia przeszkadza tylko przez chwile. Natomiast jezeli chodzi o realistyczne gry to akurat uwazam ze kazdy raz na jakis czas lubi jakas odmiane.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version