Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
tak dla posmiania sie
Apos:
Lepsze recenzje oraz uwagi o RO można znaleźć w komentarzach do tego artykułu. Dobrze, że nie pozostawiono suchej nitki na 'wykwalifikowanym' recenzencie. Tak to jest jest za pisanie o grach zabiera się dzieciarnia amerykańska dla której szczytem realizmu jest tryb rambo z CoD'a czy MoH'a...
BIA Radzio:
hehe pokaz mi choc jedna gre na konsole w stylu Ro ..sam posiadam konsole i tylko panzer front ..na szaraka daje rade jakies 70 % gier na konsole psx to chore mangi zreszta TO KONSOLA !!!! stary co ty pierdzielisz ....nie ma to jak postrzelac na padzie grałem w medala i call of duty 3 ..u kumpla i zal.pl gry do pupy i jeszcze ...nie noszkoda klawiatury na stukanie ..jesli lubisz pokemony to ok..!!1
Tomciaz_PL:
No crosshair - no fun. Skandal! Odkąd to ginie się od jednego pocisku? Dlaczego nie można wsypać pocisków do karabinu tylko trzeba ładować? E, idę na Wild Buncha się odstresować :P
Chupacabras84:
--- Quote from: BIA Radzio --- sam posiadam konsole
--- End quote ---
Stary co ty pierdzielisz posiadasz psx o ile dobrze pamiętam? wiesz to ma ponad 10 lat, ty myszlisz ze gry przez ten czas nic się nie zmienili?
--- Quote from: BIA Radzio ---70 % gier na konsole psx to chore mangi
--- End quote ---
Nie wiem skąd masz tę statystykę może z poradnika młodego fanboya:O_o po drogie po raz kolejny nie mówimy o psx tylko o konsolach nowszej generacji troszki sie od czasów psx pozmienialo. Swoją drogą ja nic złego w mangach nie widzę.Na PS2 dotychczas wyszło 5000 gier nawet jak nie lubisz mang i tak jest z czego wybierac.
--- Quote from: BIA Radzio ---hehe pokaz mi choc jedna gre na konsole w stylu Ro
--- End quote ---
hehe ale w klimacie RO. Niemcy-ZSRR nawet na PC trudno znaleźć coś w tym klimacie
--- Quote from: BIA Radzio ---nie ma to jak postrzelac na padzie grałem w medala i call of duty 3 ..u kumpla i zal.pl gry do pupy
--- End quote ---
Rozumiem że nie radziłeś sobie z grą na padzie łącze się z tobą w bólu....8) swoją drogą też na początku nie radziłem sobie z myszką i klawiaturą na szczęście zamiast płakać że jest do pupy porostu się przyzwyczaiłem ty też spróbuj zanim stwierdzisz ze jest do ... jak masz ręce z "dupy" to nie wina pada:D
--- Quote from: BIA Radzio ---TO KONSOLA !!!!
--- End quote ---
Świetny argument nawet jak na ciebie :D
--- Quote from: BIA Radzio --- jesli lubisz pokemony to ok..!!1
--- End quote ---
Może i nie lubię pokemonów ale zanim zjadę czyjś sprzęt, gusta czy ktoś lubi mangi czy nie albo zapytam co miał na myśli
--- Quote from: BIA Radzio ---stary co ty pierdzielisz
--- End quote ---
:D bardziej się zastanowię.
--- Quote from: BIA Radzio --- i jeszcze ...nie noszkoda klawiatury na stukanie
--- End quote ---
tu sie z tobą zgadzam to jest forum o RO a nie kącik emo fanboy'ów i nie mam zamiaru go w taki zmieniać.
Trójgraniec:
Co niektórzy z Was zapieniaja się jakby im po matkach pojechali. Fakt że recenzja (o tej "pisemnej" mówie nie o kinoteatrzyku) nie uwypukla wszystkich zalet RO, zwłaszcza teamplaya, ale to bolączka wszystkich recenzji. Z całą resztą trudno sie nie zgodzić - napisał że nie ma celownika i apteczek - tylko tyle - a wszyscy w podpisach potraktowali to jak zarzut. Napisał że gra ze względu na realizm jest raczej niszowa. Czepił się tylko przejmowania capzonów - no fakt - najrealistyczniejsze to nie jest.
Recenzja jak na mój gust jest ok - wiekszość czytelników to goscie wychowani na CSie,MoHu, CoDzie Qwaku Unrealu etc. RO omija szeroki łukiem bo ich nuży - i dlatego zostali ostrzeżeni, to co miało by przyciagnąć maniakow jak my :P zostało wyszczególnione. Ocena troche ostra no ale coż - autor na wstępie uczciwie napisał że bardziej bawią go rąbanki niż silenie sie na realizm.
A co do nędznych recenzji - o tu jest piekny przykład:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version