Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Tankietnyje praktisy
Apos:
Co do komunikacji czołg - piechota: dużo zależy od samych graczy. Dzisiaj siedząc wspólnie z FSQ na TS'ie grałem Ogledow. Ja z kijem, FSQ - wiadomo - pod pancerzem ;). Komunikacja przebiegała sprawnie, informowaliśmy siebie nawzajem gdzie, jaki czołg przeciwnika się znajduje etc. Imho dużo do współpracy między piechotą a pancerniakami nie potrzeba - gdy jedni i drudzy nadają 'na tych samych falach' - gra staje się przyjemnością ;)
Hiacenty:
Jaka data na wyjazd na Orel ?:D hm
Skar:
--- Quote ---Swoja droga mozna sie bedzie pobawic w "Pantera 2 do tygrysa, odbior":D
--- End quote ---
A dlaczego nie :P zanim cos powiesz mowisz jaki masz czogl i mniej wiecej gdzie stoisz a nastepnie mowisz do kogo :P a w środku w czolgu voip lokalny chyba najlepszy...
LiiPa:
Hiacenty mapa Orel jest dla tych co akurat robią jedzenie albo ktoś jest u nich i nie bardzo mają czasu na grę.
Najlepsza komunikacja w czołgu to klawiatura numeryczna , ew. VoiP na localu, jadąc w czołgu nie trzeba wiele mówić.
Możemy u nas na serwerze zrobić ćwiczenia, tak jak wtedy , kiedy był jego test , z tym że zagramy jak ludzie na Arad RF ST( wszystkie dostępne czołgi i pojazdy) i możemy pyknąć jakąś mapkę np Barashka.
Jakiś Pomysł na termin (poniedziałek 14 - go odpada) Fsq udostępni serwer TS i RO. Uznamy to także za kolejny test serwera do FB. Co wy na to ? Niedziela wieczór ?
Banita:
Co do map to mnie rajcuje Alte_Zigelei_b55 :D. Lepszej mapy czolgowej, na ktorej mozna sie na prawde pobawic w bitwe czolowa nie widzialem. Jest to duza mapa (polowe mniejsza niz orel) ale zabawa jest przednia. Mialem okazje jezdzic w 2 czolgi na tej mapie i dzieki zgraniu zespolu udawalo nam sie troche powalczyc;) dopóki nie popadlismy w rutyne i nie popelnilismy bledu. Na poczatek jednak nie planuje 'cwiczyc' na tak duzych mapach - mysle ze moga one byc zwienczeniem calego powiedzmy "treningu" i powiedzmy "praktyka" tego do czego udalo nam sie dojsc wraz z zespolem wczesniej :>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version