Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Co byście chcieli zmienić w grze ?
Raiden:
IMO sanitariusz nie sprawdził by się w RO. Bo:
po pierwsze, stał by się głównym celem dla wroga,
po drugie, żeby troche realistyki było musiałby nad rannym siedzieć ok. 5 min. a jak wiadomo siedzenie w jednym miejscu tyle czasu oznacza śmierć! A co gorsze... już każdy wolałby się respnąć niż czekać te 5 min.
a po trzecie, mało kto by się podjął tak ciężkiej pracy ;)
A kończąć sprawe z sanimanem, chciałbym dodać do gry mały bajer:
- kiedy zmienimy broń z ciężkiej na lekką, biegamy szybciej (pomysł z CoD'a) - mały ale dobry według mnie.
TheGianT:
Nom dobre to by bylo ja mam cod2 i takie cos jest i dobrze ze jest bo wezme pistolet to szybciej biegne niz noszac karabin.
Desperat:
SAPERKA. Skoro ją ruskie mają przy sobie to dlaczego nie mieli by jej użyć??
stkprfritz:
TheGiant----->Nom dobre to by bylo ja mam cod2 i takie cos jest i dobrze ze jest bo wezme pistolet to szybciej biegne niz noszac karabin
W jaki sposob zolnierz po zmianie na pistolet mliaby biec szybciej?
czyzby karabin w polozeniu na pas, albo przez plecy nie wazyl nic?chyba ze po calkowitym wyrzuceniu kbka i wtedy jego masa wraz z amunicja nie bylaby uwzgledniona...
Raiden:
Bo kiedy masz coś ciężkiego w rece, spowalnia Cię ponieważ ręce są słabsze od siły kochaniutkich pleców ;) Zresztą nie bazuję na samym CoD'zie, a z własnego doświadczenia.
Aha i jeśli coś śmiesznie napisałem to dlatego, że tego wyjaśnić nie umiem... dlatego nigdy nie tworze tutoriali do czegoś bo wiem, że to może komuś zaszkodzić xD
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version