Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (39/41) > >>

Skar:
Wawer, wobraź sobie takiego Skara co odchodzi z bse i pisze na forum "odeszedlem z bse i che oswiadczyc ze sojuz wie ze plonek czituje" wiesz co bys odpisal? "mnie to wyglada na prywatne porachunki"

--- Quote ---Dla mnie Czitem jest ten, którego złapią - puste oskarżenia mnie po prostu nie przekonują.
--- End quote ---

Czyli ze nawet gdybym napisal to co z tego? :) plonkowi wtedy nic nie udowodniono - czyli sojuz tez jest czysty nie?

Wawer:
Pomyśl sam co można było zrobić. Odchodząć i, powiedzmy nic z tym nie robiąc, dałeś szanse cheterowi na dalsze oszukiwanie innych.

O to tu naprawdę chodzi niestety.
Ale spoko, nie oskarżam Cię o niecne zamiary - piszę tylko, że z Twojej strony był to błąd i tyle.

Zresztą przyznam szczerze, że nie chciałbym być w takiej sytuacji...

coval^^:
a ja powiem tak...dawno juz nie grałem w Ro...teraz wziąłem się za FB...ale napisze coś co myślę... :wink
IMHO (i proszę tu na mnie nie najeżdżać za to co napisałem) Sojuz nie przeprowadził w BSE śledztwa dot. cheat'ów, gdyż jeżeli coś używa, to w czasie takiego śledztwa, wyszło by mu to na niekorzyść ;) lepiej przecież wyjebać dwóch, niż samemu zostać wydupionym ;)

a przyszło mi to na myśl, przypominająć sobie wypowiedź Wawer'a w czasie treningu w FB o Sojuzie:  (może ten cytat nie jest dokładny ale postarałem się go jak najdokładniej przytoczyć) :  "on to wie jak rzucać te granaty...po prostu wie co z nimi robić" (cytat padł po tym jak Sojuz wypieprzył w powietrze 3 kolesi, Wawer tego nie widział, ale stali oni z 10 metrów od okna... być może był to fart, ale takie akcje powtórzyły się kilka razy) ;)

ale nie martw się Sojuz...jeżeli jedziesz w RO "na koksie" to jak to zostanie udowodnione to nie będziesz sam ;)

pzdr

Equalibrum:
... teraz to sie smieje wrecz ^^ sam oberwalem tym granatem a Wawer stal obok mnie wtedy i tez nim dostal ;) cytat pamietam ale nie wyczulem w nim oskarzenia tylko po prostu podziw lekki, jesli grasz taka mape po raz 5 czy 6 to wiesz gdzie jest znacznik i wiesz jak mozna tam wrzucic granat co w tym takiego dziwnego ?? moze sojuz ma samonaprowadzane nejdy ?? :D

coval^^:
czy ty jestes na tyle ograniczony ze czytasz sam cytat?? i to jeszcze bez zrozumienia??  :PP

pisze ze cytat nie jest dokladny bo przez 4 dni czy tam 3 to troche uleci z głowy ;)
nie wiem ile razy grał ta mape, nie wiem czy ma cos czy nie
dla mnie to bylo dziwne i chyba mam prawo napisać moją opinie na dany temat...a takimi durnymi pytaniami wcale nic nie osiagniesz :P

a czy Wawer mowil to z podziwem czy nie to tylko on wie...jak dla mnie to był podziw ale zmieszany z jakiegos rodzaju zdziwieniem itp...nie wiem jak to ostatnie określic bo mis ie skonczyl słownik j. polskiego w głowie xD :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version