Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (40/41) > >>

Wawer:
Dajmy spokój granatom Sojuza - też bym tam rzucił, gdybym umiał:p

Co do reszty, proponuję zakończyć tę bezowocną dyskusję - nic z tego nie wynika a juz się wszyscy na wszystkich poobrażali.

Jeśli ktoś ma jakieś konkretne propozycje to niech pisze, jeśli nie kończmy temat.

Nek0l:
Alleluja bóg istnieje nareszcie ktoś kto ma co nieco w głowie dołączył sie do rozmowy ale wawer wyobraź sobie taką sytuację że my wywalamy zaw wczas plonka a on sobie dołącza jakiegoś innego klanu (niekoniecznie polskiego ) a wtedy my zaczynamy go oskarżać że ma cheaty bo go za to wywaliliśmy może zrobiliśmy to kompletnie nieświadomie ale uchroniliśmy część sceny od większego oskarżenia ( gdyby ewentualnie tak się stało i płonek został by wyrzucony dochodzi do powiedzmy Core i wtedy po jego wpadce dochodzi do tego że oskarżamy całe Core że jest be łe i śmierdzi ) Wynika z tego że sami sobie zgotowaliśmy ten los kozła ofiarnego

Equalibrum:
Nekol ... daj sobie spokoj bo ja juz nie mam pojecia o czym Ty w ogole mowisz ... idz kurde na podworko w pilke pokopac a nie ...

Graf:
Proponuje zakończyc temat. Z tej dyskusji nic nie wynika i nie wyniknie. Jesteśmy świadkami dziwacznych porachunków, których ja osobiście nie rozumiem. Z obserwacji sceny wynika że  czasami zdarzają się "supernowe". Gościu nic nie grał, a tu nagle jest pro. Nic na to sie nie poradzi dopóki nie bedzie dowodów. Dobrze że czasami się te dowody pojawiają. Reszta to kwestia szacunku do siebie i do innych. Jeśli ktoś siebie nie szanuje i nie wierzy we własne umiejętności to jak ma szanować innych (na kompleksy nie ma rady). Szkoda mi tylko tych epitetów którymi obrzucano Adika i Sadka gdy zwracali uwagę na pewne rzeczy.
Pozdrawiam.

Sojuz_PL:
Popełniłem bład odnośnie Plonka, owszem. Teraz za to płace czytając różne opinie na swój temat :(
Możecie teraz pisać, że sam sobie taki los zgotowałem, zgadza sie, jest to cena za brak zdecydowanego działania za wczasu.
Ale Coval, moge cie zapewnic ze ja nigdy nie uzywałem żadnych haksów i używać nie będe.  Pewnie brzmi mało wiarygodnie, zważając na zdarzenia jakie zaszły do tej pory.    Jeżeli jednak chcecie, to moge wrzucic pare dem ze swoich meczów.... wtedy powinno być jasne przynajmniej jedno... :con

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version