Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (37/41) > >>

Skar:
@Nekol - masz troche racji.
Tylko troche :)
Ale pomysl logicznie. Gdyby takie akcje jakie są w bse dzialy sie w JC nie sadzil bys ze są oni upaćkani gównem?
Powiedzial bys, gdyby u mnie w klanie grali cziterzy to nie gral bym w tkaim klanie.
No albo wolal byś zostać i "potestował" 8)

kryszek:

--- Quote ---Nek0l :
 a ty na to że nic o tym nie wiesz ale już liczy się fakt że jest strona i że jesteś w to wmieszany a jak bym przy okazji wymienił wszystkich z sceny ro których nie lubię to by byli cali upaćkani w tym gównie

--- End quote ---

Wiec zrób to, a nie straszysz czy coś próbujesz osiagnąć, spróbuj upaćkać mnie, Aposa,Henia, kilku innych gości z e., moze jeszcze Vodzie albo Komotera z 1stCav'u, jeszcze wyłuskaj przy okazji kogoś z SG i jeszcze zebym nie był sam kogoś z JC :)
Zrób to, udup nas wszyskich, bo jesteśmy cziterami :D

Apos:
Sojuz, graliście wiele meczy na których nagrywa się dema. Wystarczyło wybiórczo wziąć parę do sprawdzenia, szczególnie gdy większość sceny miała podejrzenia (patrz pierwszy posrt w tym temacie)... i miała rację...

@Nekol, mało wiesz o moim klanie. Heniek zanim stał się pełnoprawnym członkiem enclave został przez nas sprawdzony - po b. dobrze zagranym przez niego meczu wzięliśmy jego dema i sprawdziliśmy nic nie znajdując. Zrobiliśmy to samo za miesiąc z tym samym skutkiem. Chłopak nic nie ma oprócz talentu. Takie same podejrzenia padły na roladderze od kilku topowych zagranicznych klanów w stronę Heńka, bobiego7 oraz moją. Dema prześwietlono i nic nie znaleziono, bo nic nie było do znalezienia. Od tego czasu enclave cały czas cieszy się b. dobrą opinią i szacunkiem na scenie zagranicznej. Więc nie pisz bzdur o enclave bo sprowadza się to tylko do tego, że bronisz swój klan w którym dwóch cheaterów już znaleziono.

Jeżeli zbanowanie kolejnego gracza BSE, relacja Skara która trzyma się kupy w przeciwieństwie do tłumaczeń Sojuza nie jest dla Ciebie wystarczającym dowodem, to proszę bardzo - kolejna rozmowa. Zwróć uwagę ile rzeczy się zgadza:

--- Quote ---
[20:52] enclave.Apos: dobra anyway i tak Cie chciałem o to zapytać, niezły bullshit macie teraz
[20:52] enclave.Apos: aż się głupio czuje że zgodziłem się wtedy grać z Wami
[20:53] cichy.: heh
[20:53] cichy.: potwierdzają sie tylko moje slowa
[20:53] cichy.: mowilem
[20:53] cichy.: ze on cos ma
[20:53] cichy.: ale co zrobie
[20:53] enclave.Apos: no spoko, tylko czemu jak ponoc niektórzy juz wiedzieli o tym od miesiaca nic nie robili z tym
[20:54] cichy.: wiesz
[20:54] enclave.Apos: w tym wiedział o tym Sojuz, Skar, zgadza się?
[20:54] cichy.: ja tam gram moze raz na ruski czas
[20:54] cichy.: wtedu gralem
[20:54] cichy.: bo mnie sojuz prosił
[20:54] cichy.: a oni pewnie wiedzieli
[20:55] enclave.Apos: ale wiedząc o tym nie zgodziłbym się na jakikolwiek mecz
[20:55] cichy.: ja zawsze jak z nim gralem to mowilem, ze cos ma i wolalem grac z nim w teamie na publiku
[20:55] cichy.: no ale co zrobisz
[20:55] cichy.: powiesz, ze ma
[20:55] cichy.: a tu trzeba dowodu
[20:55] cichy.: zeby udowodnic
[20:55] enclave.Apos: jest relacja wieeelu swiatków
[20:56] enclave.Apos: i już nie mówie o plonku, tylko o tym że Sojuz wiedział
[20:56] enclave.Apos: to jest total bullshit by lider klanu o tym wiedział i to tolerował czy nawet by samemu cheatował
[20:56] cichy.: ...
[20:56] cichy.: i tu się z Tobą zgodze
[20:56] cichy.: ale wg mnie
[20:57] cichy.: to już ich sprawa
[20:57] enclave.Apos: jasne że to ich sprawa
[20:57] cichy.: ja w ro gram dosc zadko
[20:57] enclave.Apos: niech sobie cheatują
[20:57] enclave.Apos: ale nie na polskiej scenie ani zagranicznej
[20:57] cichy.: i ost wlasciwie sie troche odcialem
[20:57] enclave.Apos: zrezygnowałes z bse tak samo jak skar?
[20:57] enclave.Apos: tzn z tego samego powodu, tak?
[20:58] cichy.: mi sie w ro grac nie chcialo
[20:58] cichy.: i nie mialem czasu
[20:58] cichy.: bo egzaminy itp
[20:58] cichy.: skar mowil nam chyba to samo
[20:58] cichy.: juz nie pamietam
[20:59] enclave.Apos: yhyhmm ale mimo tego nadal grałeś w bse gdy Cie o to poprosili?
[20:59] cichy.: Skar teraz, z tego co widzę gra po 3 różnych klanach
[20:59] cichy.: no gralem, bo myslalem, ze moze sie cos zmienilo
[20:59] cichy.: ale w sumie nic sie nie zmienilo
[21:00] cichy.: i mowie tu o plonku
[21:00] cichy.: bo co do soujza
[21:00] enclave.Apos: to w tym momencie słowa Sojuza, ze on o niczym nie wiedział i że go wywalili i powinno byc wszystko okey jest teraz najwiekszym chamstwem
[21:00] cichy.: teraz
[21:01] cichy.: to się z tego totalne bagno zrobiło
[21:01] cichy.: i tyle
[21:01] cichy.: tym niemniej jednak
[21:01] cichy.: nie toleruje tego
[21:01] cichy.: i dlatego nie gram w bse
[21:01] cichy.: w codzie 1 też tak było
[21:02] cichy.: też odszedlem

--- End quote ---

Każdy wiedział, że w klanie grali cheaterzy i bse to tolerowało. Sorry, dla mnie to jest total bullshit - jeżeli cześć klanu się na to zgadza to oznacza, że coś jest nie tak nie tylko z osobami, które cheatują.

Nek0l:
Ale o to chodzi że ja wcale nie bronie plonka czy desperata bo szczerze to ja nimi gardzę za to że jechali na wspomagaczach !!!!
@skar  Ale to czy alternatywnie ktoś mógł by w jc grać na wspomagaczach a oni by nic totalnie o tym nie wiedzieli a wszyscy wciskali by im kit że choć nie wiedzieli to jednak wiedzieli, to ja bym na to srał czy wiedzieli liczyło by się dla mnie to że ten ktoś został wyrzucony z ich klanu i został by zbanowany na serverze na którym dopuścił sie oszustwa
@kryszeek  ale ja to nie jest tak że chciał bym was "udupić" tylko przedstawiam wam ze to co wy piszecie to jest chore że coś co można zrobić w 20 sekund jest dla was głównym dowodem oskarżenia przeciwko komuś kto prawdopodobnie nie miał z tym nic wspólnego
@apos wiesz gówno mnie obchodzi co wy robiliście żeby sprawdzić heńka bo to wasza sprawa co do sojuza to dopóki nie będę miał nie zbitego dowodu do nie będę rzucał w jego stronę gównem bo się tak jak ty kryszek skar itp. upaćkam gównem i będę jeszcze bardziej śmierdział niż całe bse razem wzięte. Co do tej rozmowy z cichym to też nie brał bym tego na serio gdyż heh jak by na to nie patrzyć też swojego czasu pisaliście że coś ma ?? i co teraz jest adminem na asterze (widzicie tu jakiś związek ??) Chciałem ci tylko udowodnić że do póki nie dasz mi takiego dowodu że ja wiedziałem o tym że plonek ma cheata albo kto kolwiek inny z bse to nie mów że na pewno wiedzieliśmy i że prawdopodobnie nikt z nas nie jest już czysty

Skar:
panowie może, tę tutaj zamieszczoną rozmowe też wyśle ktoś na rolade? :D dlaczego tylko ja mam być sławny? :D
Leader dobrze wiedzial co sie kroi - nie tylko ja to powiedzialem.
Może admini powinni wiedzieć?

@NEkol - z tego co widać to sam CL jednak wiedział :dozingoff

btw: @Cichy - w 2 różnych :D SK dolaczylo do AnR i dlatego odszedlem ;]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version