Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (36/41) > >>

Skar:

--- Quote ---Kiedy uczyłem cie jak odpalić wh ?? Sam nie wiedziałem i nie próbowałem tego robić.

To tyle z mojej strony xD Jak coś to pisać na gg.
--- End quote ---

Ehh sojuzie... Myslalem ze nie bedziesz sie wypierał, tym bardziej, że ani Tobie ani mi nikt nie udowodnil ze gramy na haxach i mysle ze grasz tak samo czysto jak i ja... no ale cóż...
Widze ze zmieniasz lekko fakty. Wiec musze przypomnieć Ci, że "TO TY MI WYSLALES WH KTORE DOSTALES OD DESPERATA GDYZ ON NIE MIAŁ TEGO NA DYSKU PO DEINSTALACJI RO" i  obaj wiemy co chcialem osiągnąć pytając was o czity. Jak sam wiesz wczesniej nie wierzylem ze ktos w bse na tym gra. Cóż, mialeś mi za złe dlaczego nie podałem prawdziwego powodu odejscia z bse... Wlasnie to zrobilem (powiesz dlaczego nie odeszedlem od razu jak mi dales? - pewnie chciales poczitowac) nie, jakos nie chcialem wyjsc na takiego skurwiela i wrabiac "kumpli" z bylego klanu wiec poczekalem na okazje zmiany teamu. Nie chcialem Cie teraz wpieprzyć ale skoro desperat pokazuje tu tak nędzną prowokacje wpieprzenia mnie w bagno, i Ty wypierasz sie dawania mi wskazówek, to musialem to napisać. :|

co do moich "czitów" :D przykro mi zawieść osoby które chcą się mnie pozbyc. Ale niestety nic nie mam, i sie z wami nie podziele 8)

Sojuz_PL:
Apos, kiedy pojawiła sie ta sprawa, admini rolady dostali wszystko co trzeba. Z pierwszego podejrzanego meczu dostali wszystkie dema plonka (niemal natychmiast po tym jak o nie poprosili) i na podstawie tego został zbanowany...
Jak mialem sprawdzac jego dema ?? z fmj ?? z gry na publicu ??

Nek0l:
apos czy dla ciebie jakakolwiek rozmowa na gg jest dowodem ??? chyba nie jesteś taki naiwny/głupi żeby wierzyć w takie coś ;/ przecież równie dobrze mogę napisać sobie teraz takie coś w notatniku które niby udowadnia że połowa ludzi z enclave ma haxy a tym które je rozprowadzał byłeś ty,a co z tego wyniknie? jeśli chodzi zaś o cheatowanie plonka to grał dobrze każdy w przyjemnej atmosferze rzucał tekstami że wie więcej niz my itd. ale co z tego ?? jak pisałem wyrzucanie gracza na podstawie podejrzeń i oszczerstw w jego kierunku na serwerach i forum to jest normalnie żenada.A jeśli uważasz że tak powinno być to zastanów się czy sam nie powinieneś odejść z twojego klanu wraz z Heńkiem bo gracie nad przeciętnie więc pewnie macie haxy, bo w opinii np. kryszka każdy kto gra dobrze (a już na pewno jeśli miał kiedykolwiek styczność z bse ) ma cheaty. Mógł byś przestać (kryszek i spółka ) rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami w kierunku całego klanu a to że ktoś z naszego klanu używał wspomagaczy to jest  tylko ich decyzja !! Czy ci jest tak trudno to zrozumieć ??? Myślenie  chyba  twoim wypadku bardzo boli a ich tez boli bo nie pomyśleli jakie mogą być skutki używania wspomagaczy.

kryszek:
Nek0l :

--- Quote ---bo w opinii np. kryszka każdy kto gra dobrze (a już na pewno jeśli miał kiedykolwiek styczność z bse ) ma cheaty.
--- End quote ---

Nie, nie każdy kto gra dobrze (czy uważasz,ze sam siebie mógłbym oskarżać o czity??) , poza tym, nie oskarżam was wszyskich o czity bo jesteście za słabi:), bardziej mi chodzi o to,ze wiedząc ze ktoś gra na czitach u was chcecie nadal tam grać ;)  Pamietajcie,ze to też jest oszukiwanie :p

--- Quote ---Mógł byś przestać (kryszek i spółka ) rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami w kierunku całego klanu a to że ktoś z naszego klanu używał wspomagaczy to jest  tylko ich decyzja !! Czy ci jest tak trudno to zrozumieć ??? Myślenie  chyba  twoim wypadku bardzo boli a ich tez boli bo nie pomyśleli jakie mogą być skutki używania wspomagaczy.
--- End quote ---

Nie są bezpodstawne, tylko wasi byli gracze o tym mówią :) I mimo wszysko musze Desperatowi oddać to,ze chociaż próbował za nic wkopać Skara, to wkopał Sojuza, i teraz wszyscy już wiemy, jacy wy niewinni jesteście :D

Nek0l:
Ale ty jesteś nie miłosiernie ułudny :( wiemy teraz wszyscy że plonek grał na cheatach więc mamy odejść z klanu bo on tam grał a z tego co piszesz z gry w swoich klanach (o ile istnieją ) powinni zrezygnować wszyscy którzy z nim grali bo być może wiedzieli ale nic nie zrobili. Po za tym to co napisał nowy alias desperat to mogło być przekręcane na zasadzie pisze do Ciebie : ee fajne były te haxy które mi wczoraj podesłałeś ( tu link z pierwszych leprzych stron gdzie prawdopodobnie mogło by coś takiego być) a ty na to że nic o tym nie wiesz ale już liczy się fakt że jest strona i że jesteś w to wmieszany a jak bym przy okazji wymienił wszystkich z sceny ro których nie lubię to by byli cali upaćkani w tym gównie

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version