Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Podejrzenia o czity...
Nowy:
Czity w RO były już dawno... po za tym jak ktos się zna na modyfikacji plików tekstowych to wykombinuje różne rzeczy.....
idę spać... PM dostępny jak ktoś chce konto
wisnia:
ALE PO CO ??? Przecież to jest bez sensu ! Nie o to przecież w tym chodzi ... ta gra powinna promować zdrową rywalizację, refleks, spostrzegawczość, szybkość, umiejętność pracy w zespole, dowodzenie i bycie dowodzonym itp itd. A przede wszystkim realizm gry powinien zakorzeniać w nas grających historię wojny jej okrucieństwo i bezsens. Tak przy okazji gry. Ja sporo naczytałem się na ten temat i RO dała mi przede wszystkim możliwość wirtualnego uczestnictwa w historii. Myśląc przez chwilę, że to co oglądamy na monitorze wydarzyło się na prawdę, w taki sam albo i nawet bardziej okrutny sposób, powinno uczyć więcej niż lekcje historii w szkole. Oszustwo w grze pozbawia jej tej edukacyjnej roli i spłaszcza ją do poziomu kolejnej strzelanki, powodując zarazem że II WŚ staje się dla młodego pokolenia pukaniem do figurek z ksywkami czyli niczym tym czym była na prawdę.
Może zdaniem niektórych podchodzę do tematu zbyt poważnie, ale takie jest właśnie moje zdanie. Pzdr.
Skar:
I co teraz? :( bede miał bana? :( i sojuz tez bo mnie uczyl? :(
Smutne.
Dlaczego pytalem skad to wziąć? :D - moje gg:1734128 chetnie wytlumacze :) (zreszta juz to zrobilem ludzią do których mam szacunek - kryszek, apos itd)
Nie mam zamiaru produkowac sie tutaj i pisać jaki to ja jestem biedny bo szczerrze mowiac gówno mnie obchodzi co myśli o mnie 98% tej sceny :)
a terazaz do BOTÓW które wyslaly to na rolade - (prawdopodobnie admini ro.pl) którzy szybciutko usuneli post i zachowali linki z czitami dla siebie 8) )
wiec tak jak w mojej sygnaturce. nastepnym razem przed wyslaniem tego rzkomego dowodu, że mam haxy nagrajcie mi DEMO nooby.
swoją drogą. śmieszne jest, że na podstawie tego co pisze cziter i osoba ogolnie nie lubiana na forum oskarza sie innych :dozingoff
JESZCZE RAZ POZDRO DLA BOTA KTORY WRZUCIL TO NA ROLADE - musze Cie rozczarowac, bana nie dostane, bo gram czysto :D
Sojuz_PL:
--- Quote from: kryszek ---O i tu jest dobrze pokazane. Sojuz Ty bocie, o pionku też nic pało nie wiedziałeś, nie??
--- End quote ---
Podejrzewałem, ale pewności nie miałem. Kto by podejrzewał desperata kiedyś ??
Dopiero materiał, który dostałem od admina rolady dobitnie pokazał że plonek miał wh.
--- Quote from: Nowy ---później chłopaki na meczach się dziwili dlaczego mówie,ze słyszę jakiś tupot butów i wskazuję gdzie idą oczywiście mniej więcej,żeby nie było podejrzeń.
--- End quote ---
Nigdy nie wskazywałeś gdzie oni będą wychodzić ! Praktycznie całe mecze siedziałeś w kiblu na II piętrze i dostawałeś za każdym razem jak Ci szkop wybiegł...
--- Quote from: kryszek ---No pewnie że gracie czysto, i tak samo jak z desperatem i teraz z pionkiem, sojuz o niczym nie wiedział ;)
--- End quote ---
Oczywiście, że nie podejrzewałem despa... a o plonku napisałem ciut wyżej.
--- Quote from: Skar ---I co teraz? bede miał bana? i sojuz tez bo mnie uczyl?
--- End quote ---
Kiedy uczyłem cie jak odpalić wh ?? Sam nie wiedziałem i nie próbowałem tego robić.
To tyle z mojej strony xD Jak coś to pisać na gg.
Apos:
Pojawia się tyle nieścisłości, niedomówień - jak w polskim rządzie, ale nie wyciągając tego całego syfu na wierzch:
--- Quote ---Skar (25-03-2008 11:49)
sojuz mnie uczy;d
Ja (25-03-2008 11:50)
he?
Ja (25-03-2008 11:50)
pisz a ja z.w
Skar (25-03-2008 11:51)
ok
zw
ja testuje;d
Ja (25-03-2008 11:52)
no ale o czym cie uczy ??
Skar (25-03-2008 11:53)
jak to wlaczyc
--- End quote ---
W/g rozmowy Skara i innych mniej ważnych źródeł, Sojuz wiedziałeś o używaniu cheatów w BSE. Ty jako lider klanu wiedziałeś i tolerowałeś to, że Twoi ludzie cheatowali na publikach oraz meczach. Wstyd i hańba, a największym chamstwem z Twojej strony są słowa:
--- Quote ---Podejrzewałem, ale pewności nie miałem. Kto by podejrzewał desperata kiedyś ??
Dopiero materiał, który dostałem od admina rolady dobitnie pokazał że plonek miał wh. (...) Kiedy uczyłem cie jak odpalić wh ?? Sam nie wiedziałem i nie próbowałem tego robić.
--- End quote ---
Wiesz co się robi, gdy kogoś podejrzewa o cheaty? Sprawdza dema i wywala z klanu w trybie natychmiastowym jeżeli coś się znajdzie. Sprawdziłeś choć raz dema despa albo plonka? Nie, Ty oczekujesz na ucichnięcie sprawy do kolejnej wpadki.
@Skucha, Ty nie pisz takich głupot, że to jest tylko gra, wszystko tu wolno. Przestępcy uważają, że głupotą są przepisy i kradną, to co? Skazać ich nie wolno bo mają własne widzimisię? RO dla wielu jest to forma spędzania wolnego czasu ze znajomymi, nie rezygnując z codzienności :S Tylko by przyjemnie spędzać ten czas na serwerach, forum etc nie może być cienia tolerancji dla wszelkich oszustów.
Osobiście dziwie się, że ktokolwiek uczciwy (o ile są tacy) chcą jeszcze grać pod tagiem klanu BSE.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version