Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)

<< < (20/23) > >>

plonek:
hahahahaha  gdzie pisze ze nie panuje nad czlonkami klanu ??? moze zacytujesz??? to co piszą to ich sprawa i moga sobie pisac co zechca ...

btw. jak zwykle post conajmniej ciezki do zrozumienia jesli chodzi o sens wypowiedzi :dozingoff

max.pl:
Ale jakoś zrozumiałeś. pogratulować jedna komórka szara a pracuję  - co piszą to ich sprawa................buhaaaaaaa.....Piszą i robią  ci  i bse koło d........nie powiem jest to mi na rekę - przynajmniej sobie popisze . :D Poczytaj wypowiedzi  - jasnej - wcześniejsze  posty swoich kolegów - jeżeli uważasz ze oni tak jasno podpisali sie pod tym oświadczeniem..........to gratuluje poczucia humoru....czego innego juz nie.

plonek:

--- Quote ---max.pl :
Ale jakoś zrozumiałeś. pogratulować jedna komórka szara a pracuję  - co piszą to ich sprawa................buhaaaaaaa.....Piszą i robią  ci  i bse koło d........nie powiem jest to mi na rekę . :D Poczytaj wypowiedzi  - jasnej - wcześniejsze  posty swoich kolegów - jeżeli uważasz ze oni tak jasno podpisali sie pod tym oświadczeniem..........to gratuluje poczucia humoru....czego innego juz nie.

--- End quote ---

mów do słupa a słup dupa :dozingoff

max.pl:
Brak argumentów na inna odp. ............buhaaaaaaa :D Mysałam, ze nie jesteś az tak cienki. jeżeli myślisz ze obrazajac mnie cos wskórasz to sie grubo mylisz - ponieważ oprócz tego nic innego juz ci do powiedzenia nie pozostało

plonek:
ojejku ale mnie zjechalas  aż brak mi slow aby opisac jak sie teraz czuje :D... Dziewczyno (-kobieto? -nieee :P ) opanuj sie, nie samym RO czlowiek zyje, to jest tylko gra a ty sie klucisz jakby chodzilo tu o twoją nerke ^^

"nic innego juz ci do powiedzenia nie pozostało" - to prawda bo to co chcialem powiedziec to juz powiedzialem i jedyną osobą ktora dlaej nic nie rozumie jestes wlasnie ty ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version