Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)
Skar:
No tylko zacytuje...
--- Quote ---Nie wymagajmy by zostawili kolegę.
--- End quote ---
Co do tego że nikt sie nie podpisał pod oświadczeniem plonka to tylko dlatego maxinko że nie ma tu takich spamerów jak Ty ;)
Ja Ci tylko troszke podotrzymuje towarzystwa :) Pod oświadczeniem plonka się podpisuje :)
A nie którzy mogą mieć swoje zdanie
Jeszcze moja prywatna opinia ;D - Piszę wyłącznie w swoim imieniu :P
"Demokracja w klanie sie nie sprawdza" :)
Więc to co napisał lider powinno wystarczyć :D
Chupacabras84:
Nie popieram chiterstwa ale to był tylko chit nic więcej a gotuje sie jak nie wiem. Jak juz ma dostac bana to niech dostanie i juz. Nawiązując do pewnej wczesniejszej wypowiedzi niech ktos już wylączy ten wentilator
AdikPL:
CZY taka wymiana zdań coś wam daje ???
Desperat:
Adik i Max wypinacie sie :D
a no i odpierdolcie sie od bse( mam na mysli ww odoby bo najwiecej kłapią pyskami :D ) bo temat jest o mnie a ja nie lubie konkurencji
AdikPL:
--- Quote ---desperat :
Adik i Max wypinacie sie :D
a no i odpierdolcie sie od bse( mam na mysli ww odoby bo najwiecej kłapią pyskami :D ) bo temat jest o mnie a ja nie lubie konkurencji
--- End quote ---
Jak byś poczytał Desperat to byś wiedział co pisałem w ostatnich postach , ze był pomylne dla BSE co do ciebie to zamilcz i zniknij z tej sceny bo tylko smród roznosisz i nikomu z twoich kolegów z BSE nie pomagasz a wrecz przeciwnie ,
PS. W pewnym sesie wiem o co ci chodzi , wkońcu to ja zawiadomiłem adminów o wszytkim , i wiesz co mam radość z tego powodu , a smiech adminów na TS jaki był patrzac na szczyt twojej głupoty był poprostu muzyka dla moich uszu. WIECEJ SIE NIE WPISZE W TYM TOPICU NA NA TEMAT TWOJEJ OSOBY wiec nie mecz sie mi odpowiadajac.
POZDOWIENIA DLA UCZCIWYCH GRACZY I ADMINOW
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version