Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)
BartBear_[PL]:
--- Quote ---boby7 :Te! Skąd Ty się zerwałeś? Dawno już takich bzdur nie czytałem. [...]
--- End quote ---
Na "Te" to tramwaj się zatrzymuje jak masz robić osobiste wycieczki to lepiej sobie odpuść...
--- Quote ---
Ale słodki jest ten tekst o nożu... Długo nad tym myślałeś?
--- End quote ---
Nie zastosowałem prostą analogię, na tyle prostą żeby użytkownicy piaskownicy zrozumieli :D
--- Quote ---
Takie teksty jakie napisał BartBear (admin, kurw...)
--- End quote ---
A to teraz służbowo? No admin, kurw... i jako użytkownik "forum sceny" powinieneś uważać co tutaj piszesz a nie używać języka "z piaskownicy"
Wystarczyło przedstawić swoje zdanie zawarte o tutaj:
--- Quote ---
Żadnego ściągania, instalowania, a tym bardziej "testów" czitów do RO. Kto tak robi jest cziterem.
--- End quote ---
Moim zdaniem każdy ma prawo do obrony a tutaj po prostu nastąpił lincz Desperata, tak więc postanowiłem przedstawić nie tak radykalną wersję a nie "zamydlać", poza tym "ten kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"...i uprzedzę twoje pytanie - niedługo nad tym myślałem, ktoś inny wiele lat temu to wymyślił, jak masz do tego jakieś ale to gadaj z Nim :p
Wystarczy czy kontynuujemy tą jakże pouczającą wymianę zdań?
Strahd:
Desperat zostales nominowany do corocznej nagrody Darwina.
Co do reszty bse - cichy w meczu z [CM] + Radolo w meczu z "slabiakami" [1stCav] - to moje typy w totka na przyszly sezon.
A teraz do reszty: wiem, ze sa czytaja to ludzie ktorzy juz ostrza zeby na te haxy i zrobia wszystko zeby je dostac i pokazac jacy sa twardzi. Wiem tez ze 99% ludzi czytajacych to forum to uczciwi gracze z ktorymi przyjemnie jest zdrowo rywalizowac. Mamy szczescie ze RO nie jest gra na tyle uzalezniona od skilla jednej osoby co np. MoH, CoD czy inne. Jak powiedzial SOkoleOko - trzeba zegzemplifikowac to , co sie stalo, aby odstraszyc ten 1% przed uzywaniem haxow. Nie ulegajcie zludzeniu ze "to tylko dla testow" - trzeba zgniesc gada w zarodku. Dobrze, ze scena RO na swiecie jest odpowiedzialna i w miare "dojrzala" .....
WarMan:
Napisze to co bym napisał do każdego bez znaczenia czy go lubię czy nie i bez znaczenia ile z nim gram. Czitowanie online powinno być tępione bez najmniejszego mrugnięcia okiem lub zawahania się. Zachowania tego typu psuja scenę i to bardzo, tłumaczenia desperata że chciał to wypróbować są bez sensu, próbować to se można w trybie offline albo wpisać se kody. Czit to czit i bez gadania. Moje zdanie w tej sprawie jest bardzo proste i bezwzględne, Desperat to cziter. Jego klan, hmmm myślę że piętno czitera pozostanie na nich bardzo długo, oczywiście mowie o tych którzy wiedza o sprawie. Uważam ze sprawa powinna być rozgłośniona na ROLaddie.
Wiadomo że gra kosztuje całe 29 zł, wystarczy zmienić nick i po sprawie jednak tu nie o to chodzi.
Post ten nie miał na celu urażenia kogokolwiek
Pozdrawiam WarMan
kryszek:
A nie da się z tą stroną czegoś zrobić?? Albo tym twórcom vaca podesłać czity, zeby ktoś cos zrobił??:/ Bo to by było chyba najlepsze wyjście, żeby więcej ludzi nie "testowało".I tak sie stało, ze ten który sądził został osądzony, ale co prawda zgadzam się z tym, żeby Desper miał bany wszędzie gdzie mozliwe za te czitki. A poza tym, straciłes sporo w moich oczach kolego...
Infulat:
Desperat, wielomiesięczny szeryfie serwerów, kończ jak mężczyzna, a nie jak piętnastoletni, rozkapryszony gówniarz. Przeproś kolegów z klanu i resztę sceny, za swoje postępowanie, a nie wyzywaj ludzi.
Bez urazy, nigdy do Ciebie nic nie miałem, a parę razy przyjemnie nam się razem grało, ale Twoje wypowiedzi to jak bryzganie, wspomnianym wcześniej, gównem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version