Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)
boby7:
--- Quote ---
Wystarczy czy kontynuujemy tą jakże pouczającą wymianę zdań?
--- End quote ---
Nie, zwyczajnie nic nie kapujesz. Cziterów się nie broni, a piętnuje. Będziesz się cackać z takimi rzeczami, to sie rozplenią i będzie po zabawie. W nosie mam z kim siedziałeś na teesie i kiedy i jak fajnie się Wam razem grało. Jeżeli ktoś z enclave zostanie przyłapany na czitach to dostanie kopa w dupę i poleci bardzo daleko. Nie będzie żadnego bredzenia o testach. Nic gorszego w naszym growym towarzychu się nie zdarza. NIC!
Kapujesz? A, przepraszam! Nie kapujesz.
Trójgraniec:
Hmmmm.... Widze ze nie tylko ja mam zamiłowanie do babrania sie w brudach :). Sie nazbierało mentorów, doradców, a i zwykłych obrzucaczy gownem sie paru znajdzie ( i teraz wszyscy kombinuja do ktorej grupy pasuja - a kombinujcie, na zdrowie ). Ze przez bse nikt im w oczy nie spojzy, ze w sumie bse jest w porzadku, tylko Desperat to chwast ktory trzeba wyrwac - kurde - wy toscie lekcje zycia odbierali w postaci filmow z Linda chyba. Tak wiec jesli mam wybierac miedzy Desperatem a "Honorem Polskiej Sceny RO - w postaci wyzej podpisanych osob", to biore głeboki wdech i wraz z despem daje nura w szambo :D I jesli ktos kiedys powie ze nie chce z wami grac w RO, nie przyjma was do pracy za granica, na Placu Czerwonym napluja wam w twarz, bo kazdy Polak to haxor(TM) to miejcie swiadomosc ze to wina moja i despa, a do tego, ze wcale, a wcale nie jest mi z tego powodu przykro, bo charakter mam paskudny i cieszy mnie cudze nieszczescie.
I zebysmy sie dobrze zrozumieli - posta tego dedykuje wszystkim patROiotom, obroncom ludzkosci, praw kobiet w RO etc. I nie mam tu na mysli adminow, całych klanow, wszystkich graczy w RO - nie - tylko tych jedynych, naszych ukochanych, dzieki ktorym na scenie RO jest tak kolorowo, a mimo zimy robi sie ciepło na sercu :love
A teraz dla rozładowania nieco napietej atmosfery zabawa - idiotele: Jesli czujesz ze musisz skomentowac tego posta, a nie jestes w stanie sformułowac mysli, nie chce Ci sie pisac, nie masz czasu - wcisnij przycisk:
1-Chcesz wyrazic ze Trojgraniec własnie udowodnił ze jest wart Desperata
2-Trojgraniec postradał rozum
3-Całe bse ma porypane
4-Czcesz spytac czy Trojgranca i Desperata łaczy cos wiecej niz RO ( nie, nie łaczy - chyba:O_o)
5-W poscie jest literowka swiadczaca o dysmozgii Trojgranca
Jesli twoja opinia nie zawiera sie w zadnym z wyzej wymienionych pozostaje Ci tylko napisac tradycyjnego posta. Zabawa dla osób pow. 16 roku zycia - koszt 3 zł 66 gr/post (z VAT). Całkowita uzbierana suma zostanie przeznaczona na załozenie nowego serwera na ktorym Desperat nie bedzie miał bana.
AdikPL:
1,2,3,4,5 i brakuje jeszcze kilku
Desperat wpadł z własnej głupoty i przyznał sie na ts wiec broń go dalej !!!!!!!!
grzech.pl:
Napewno Trójgraniec 4, zastanawiam się tylko jeszcze nad 3 :D
kryszek:
Trójgraniec, piszesz tak, jakby to była nasza wina,ze pobanowali Desperata, a co do tego wyżywania się, to po prostu trzeba "tępić cziterskie robactwo". Zresztą Trójgraniec powinieneś być dumny, przez jednego zbanowanego czita, moze inne zbłakane duszyczki, chcące sobie ściągnąć czity przerażą sie gdy zobaczą tą rozmowę. A poza tym to Desperat sam posłał sie na krzyż(samemu wystawić zdjęcia ze swoimi czitami :D chcąc zbanować innych...)
Ale co prawda, w każdym mógłbym sie czitów doszukiwać, ale nie w administratorze, który jest z reguły jak światłość xD
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version