Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)

<< < (5/23) > >>

Chupacabras84:
Nie pochwalam chitowania ale uwazam ze jestescie troche za surowi...

Baran:

--- Quote ---AdikPL :
NO MY MAMY Z NIMI MECZ 20- 12-07 na RO LADDER i powiem ze nie mam ochoty z nimi grac i zrobimy wszytko by sie nie odbył taki mecz ,

--- End quote ---

No dla mnie to brzmi jednoznacznie jako oskarżenie i napiętnowanie całego teamu. Rozumiem taką reakcję i rozumiem, że trzeba walczyć z cziterstwem, bo faktycznie RO to mała scena i trzeba ją pielęgnować, tym bardziej, że obecnie nie widzę jakiejkolwiek alternatywy wobec RO. Mimo to dalej będę bronił swojego teamu, ponieważ jestem pewien, że nikt z nas nie czitował podczas meczy i, że graliśmy uczciwie.

AdikPL:
czy sadzisz ze ktoś by  oszczedził nas  gdyby tak sie stało u nas, sam bym  odszedł wtedy z klanu  bo było by mi wstyd  , jak sie coś robi  to trzeba sie liczyć  z konsekwencjami ,

A jesli Desperat   w celach testowych sobie wgrał , to tzreba było przy kilku innych adminach  powiedzieć to  ze coś takiego sie robi , sprawa była by czysta , tak nie wiem czy  reszta nie poszła za  CL klanu , lub jakaś  grupka nie jest tylko w to wtajemniczona w waszych szeregach !!!!!!!!!!

Chrzaszcz:
chyba bse nie bardzo rozumie powage sytuacji. szkoda, ze tak wyszlo. ale prawda jest taka, ze gowno zawsze trafi w wentylator.

Skar:

--- Quote ---jak sie coś robi to trzeba sie liczyć z konsekwencjami ,
--- End quote ---

no więc desperat takie coś zrobił, i zostały od niego wyciągniete konsekwęcje...a my??

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version